Aplikacije sam ugasio u Prodavnici, ali update OSa ne znam gde se gasi :d .
Hmm, vidiš....Settings - background apps - odčekiraj phone update
Da li si mislio na ovo ?
A ovo što je paceue rekao? Jeste Microsoft izbacio tu opciju, ali ima zaobilaznih načina. Na kompu ima načina, a ima izgleda i ovde, samo što je drugačije upakovano...
Nema to nikakvog drastičnog uticaja na život baterije. Tako da ne brini se.Postavke - Ažuriranje i bezbednost - Ažuriranje telefona - e to hoću da mi ne proverava od sam kad hoće mego ja ručno.
Slaba mi je baterija i ne treba mi ništa da on sam radi i dodatno troši.
Jutros sam uradio update na .494 a on mi sam ponovo proveravao u 10.29h ima li novi update,
kako to da ugasim da mi ne proverava sam nego ja kad hoću?
Isto i kod mene, ni na .420 ni na .494 nemam live slike :smash: .Iz nekog razloga su mi slike prestale biti "living", tj u albumu su mrtve, iako je u kameri označeno da slika žive. Imam zadnji build, ali je bilo to i ranije. Jel imao neko ovaj problem?
Iz nekog razloga su mi slike prestale biti "living", tj u albumu su mrtve, iako je u kameri označeno da slika žive. Imam zadnji build, ali je bilo to i ranije. Jel imao neko ovaj problem?
Meni radilo, kao što kaže Shobe do .420 posle jok :smash: .Na mojoj L830 to nikad nije ni radilo![]()
Da da, kod mene obrnuto :smash: .@Cvoruga - meni se to stalno dešavalo i nerviralo me na WP8.1 na lumiji 830, a instaliranjem WM10 mi je nestao taj problem. Kod tebe izgleda obrnuto
2 puta mi se gasio ekran na sekundu, na prethodonom mi se gasio često,
sad se gasi samo u određenim aplikacijama, nadam se da će rešiti da se ne gasi nikad,
ostalo sve normalno, 830.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari