Džaba joj MS plata kad je žna :d .
Nego što se bagova tiče, meni 2 broja iz imenika ne prikazuje ime nego samo broj,
pisao, brisao, restartovao, čak i hard resetovao što po rečima fanbojeva MSa i sidu leči,
međutim ni posle svega toga mi ne prikazuje ime nego sam broj kao da nije u imeniku.
I onda treba da verujem vama koji branite MS da vam sve radi super, aha, važi.
@hsv.stoned i @pshnd
Svaka čast na utrošenom vremenu u ovoj w10 temi.
Možda je ipak bolje da svoju energiju i vreme utrošite na Android temi. Evo recimo rešavajte probleme koji su samo danas postavljeni, ima tu posla za narednih 6 meseci.
Jesi ti neki admin, šta?Ja bih do sad razbio telefon.
I ako je moguće da probleme postavljaš u temi za tvoj telefon. ☺
Jesi ti neki admin, šta?
Je li ovo tema o W10 ili šta?
Razbiću ga ja, ja sam njega kupio za male pare ne on mene, ali mi je smešno koliko branite MS, da li ste toliko zaludni u životu?
Tosa, mojne da mi slikaš ništa, hvala na pomoći, svakako vam ne verujem.
Jesi ti neki admin, šta?
Je li ovo tema o W10 ili šta?
Razbiću ga ja, ja sam njega kupio za male pare ne on mene, ali mi je smešno koliko branite MS, da li ste toliko zaludni u životu?
Dobar je post koji tvrdi da će Redstone raditi kao 8.1 ili "čak" i bolje.... Pa taj sistem je primitivan i jedva upotrebljiv do besvesti, ako 10 ne bude konkurentan a vidimo da nema šanse onda je jasno... Nema ništa od njih na žalost. Zato i nisam prodao 1520 jer sam radoznao ali izgleda džabe
Opa!
dell dumps android tablets in favour of windows 10 hybrids
Da li će ova vest izaći na benchmark.rs ?
Sent from mTalk
Aham [emoji85]Da, podrazumeva se.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari