Šta je novo?

Windows (phone) 10

Je l' realno zakljuciti iz vasih iskustava da je win10m dostigao nivo od nekih 95% stabilonsti? Po neki nebitan bug? Vagam izmedju Lumie 950 i mozda ponovo Note 4 (ali ovaj put sa pisanim poreklom telefona xD). Od aplikacija samo navigacija, Skype, Office, muzika i kamera, uz naravno bateriju koja moze da izgura dan 06:00-22:00.

Ja imam Lumiu 950 pojavi se bag tu i tamo ali za mene je to ok, što se tiče ispravljanja bugova mislim da MS dosta radi na problemu, izbacuje nove verzije praktično svaki mesec. Lumia 950 kao mašina je odličan telefon (opet za mene), mana je što se po nekada dosta zagreje. Ako ti ne smeta da za svaku stvar imaš samo par programa a ne milion miliona onda je Lumia 950 odlična priča ako ti to smeta onda Win 10 mobile nije za tebe. Ja koristim telefon umereno i baterija mi od 6 do 22 dođe na nekih 40-60% od pune. Doduše ja svaku noć punim telefon.

Poslednja izmena:
Je l' realno zakljuciti iz vasih iskustava da je win10m dostigao nivo od nekih 95% stabilonsti? Po neki nebitan bug? Vagam izmedju Lumie 950 i mozda ponovo Note 4 (ali ovaj put sa pisanim poreklom telefona xD). Od aplikacija samo navigacija, Skype, Office, muzika i kamera, uz naravno bateriju koja moze da izgura dan 06:00-22:00.

Da li si do sada bio zadovoljan sa Note 4, radila kako treba bez zamrzavanja ekrana, baterija izdržala 24h ako je tvoj odgovor da onda ne menjaj ništa uživaj i dalje u note 4, a ako bi nešto drugo različito od androida onda je Lumia 950 pravi izbor za tebe, moje mišljenje ovde svi znaju ja se ne bih dvoumio ni sekunde uzeo bih Lumiu 950.

@pshnd:
Hm, znam na šta misliš, to sam vidio na 435 (WP 8.1) i na 550 (W10M), ali to 925 nema.
AaD0qFk.jpg

Mada kada mijenjam nivo osvijetljenosti u podešavanjima (screenshot gore), onda mi radi ok, problem je kod mijenjanja nivoa direktno iz akcijskog centra.

Sent from mTalk on Lumia 925

Poslednja izmena:
Da, ovo kod mene stoji u System - display, a imam još jedan display i u Extras... Hmmm... Moguće da nema jer sad se nešto prisećam da toga nije bilo na 520 kad je dobila 8.1, ali na 630 i 640 sam imao tu opciju. :)
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

@niki999 Cesto idem na teren pa mi je bitno da tih nekih 2h i jos mozda 2h u toku ostatka dana budem dostupan preko 3g na skajpu i mejlu, dok u firmi imamo wifi ako mi iz nekog razloga zatreba net na telefonu. Ako tako moze da izgura dan onda sam happy :)

@TosaNS Nazalost Note 4 koji sam imao je bio "ukraden" - originalni vlasnik ga je izgubio a prijavio policiji kao ukraden. Kod mene je bio nekih mesec dana i stvarno sam bio zadovoljan telefonom osim sto baterija nije bila tako sjajna kao sto su je predstavljali na netu mada je moguce i da je vec bila "zeznuta" pre nego sto je telefon dosao do mene. Nekih 3h30min ukljucenosti ekrana je bilo max pre nego sto padne ispod 15%.

Naginjem ka Lumiji ali cu jos malo da razmislim :) Hvala vam na savetima :)

@ imbaqq
Za to sto ti zelis i sto ti treba,mislim da je Lumia pravi izbor,posebno sto mozes da je sinhronizujes sa racunarom,lap topom ako su na win 10.Isti sistem na svim uredjajima a uz to pouzdan i izdrzljiv telefon za poslovnog korisnika.Telefon u kojeg ces se zaljubiti posle malo koriscenja ;)

Nakon 5 meseci korištenja, prvo zaglupljivanje. Upalio sam kameru i uključio "kornjača" mod, telefon je blokirao... Urađen soft reset... ☺
Lumia 950

Šta je kornjača mod :)

Poslato preko mTalk

Verovatno Slow Motion.

Da li je će ikada lumia 830 da dobije slow motion, ili je to nemoguće zbog procesora?

Sent from mTalk

Sam si sebi odgovorio. ;)
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

na zadnjem zvanicnom buildu na l 830, desava mi se da mi se kamera zakuca u sred snimanja.. ne svaki put ali desava se.. i sad kad pocnem da snimam nesto bitno, nikad ne znam kada ce da pukne i ne sacuva sve sto sam snimao

Poslato sa Note 3

Store posle najnovijeg apdejta i nekih vizuelnih promena poprilicno sporiji .

Sent from mTalk

Store radi blago reći očajno, na 640XL nema šanse da učita kako treba stranicu neke aplikacije.
Zašto diraju pobogu nešto što je kako-tako funkcionalno, pritom je dizajn očajan, nema pola funkcija (Build for Windows 10 natpisa, pregleda veličine aplikacije u Downloads and Updates...)

Mislim da smo o ovome trebali da pišemo u Insider temi.

Store radi blago reći očajno, na 640XL nema šanse da učita kako treba stranicu neke aplikacije.
Zašto diraju pobogu nešto što je kako-tako funkcionalno, pritom je dizajn očajan, nema pola funkcija (Build for Windows 10 natpisa, pregleda veličine aplikacije u Downloads and Updates...)

Mislim da smo o ovome trebali da pišemo u Insider temi.

Sto u insajder temi ,ja nisam na insajderu a store radi ocajno posle zadnjeg apdejta :)

Sent from mTalk

Koji zadnji update ? Meni radi isto kao i pre, misliš update aplikacije ili ova 318 verzija ?

Vizuelne promene je dobio ovaj store na redstone verziji .

Koji zadnji update ? Meni radi isto kao i pre, misliš update aplikacije ili ova 318 verzija ?

Vizuelne promene je dobio ovaj store na redstone verziji .

Mislim na apdejt stora ja sam na 318 i dobio sam vizuelne promene ,i radi bas kilavo.

Sent from mTalk

Da, neko je i na .318 dobio update za novi Store, neko nije. Kod mene ga nema, ali vidim dosta ljudi se zali.

Da li moze neko da napravi SS tog novog Storea

9izAPi5.jpg

Ovako izgleda kad se prvi put otvori ,a kad udjes u neku app dok ucita ono bas se pomuci .

Sent from mTalk

Lepo izgleda ali ako ne radi onda džaba sve :/
Soylent Green is People

Meni nova prodavnica danas radi dosta brze. Otpraticu par dana da vidim kako funkcionise. (Redstone 1001).
Послато са Лумиа640дс уз помоћ Тапатока

Po prvi put posle early, early bildova imam primedbu. Edge mi ne funkcionise valjano. Preko njega izlazim na fejs i dešava se da zamrzava :( Kako na fejs tako i na druge sajtove (nasumična zamrzavanja). Izlaz iz zamrzavanja je win "taster" ili drzanje bek strelice... (verzija .318).

Sent from mTalk @ L640 LTE

Poslednja izmena:
http://www.windowsnovosti.com/2016/05/microsoft-inzenjer-potvrdio-dupli.html

Dobra vest vezano za Double tap to wake. Trebalo bi izgleda uskoro Lumije 550/650/950(XL) da dobiju ovu mogucnost, a valjda bi onda ova funkcija bolje proradila i onima od nas kod kojih je ova funkcija Hundred times tap to wake. :) No, ja to ne koristim, ni ne znam kako DTTW kod mene radi.
Ja vise ne mogu da zamislim telefon bez te opcije,sto je jos ludje,koji god telefon uzmem u ruke,pokusavam da ga ukljucim tako sto dva puta kucnem na ekran,uslo mi u krv nacisto ;)

Nazad
Vrh Dno