Šta je novo?

Windows (phone) 10

Jel si ti enemoon svestan kakvih telefona ima za 300 eura? Ajde da izmisljas, ali budi bar malo realan. Niko ne veruje u takve gluposti.
pa sta cu ja kad je njima tako delovao telefon,to nisu poznavaoci telefona nego laici ,odusevili su se kad su culi da je u odnosu na njihove telefone jeftiniji a s druge strane ne pravi probleme koje oni vec imaju.Nazalost nisu svi znalci kao ti a nemaju ni 300 evra :(

Cekaj da mu ja dam samo jedan,ali samo jedan,nadam se i dovoljan razlog.
Kasne Notifikacije !!!
To su druze obavestenja...o recimo,propustenim pozivima.
To obavestenje mi kasni nekih...5 minuta,te me supruga zvala pre neki dan.Ja cujem zvoni li zvoni,nisam uspeo da se javim.Kliknem na slusalicu,kad ono,nema nista.Zena me zove posle 10 minuta i pizdi sto joj se nisam javio.
Rekoh,nemam pojma,da nisam cuo zvonjavu,zakleo bih se da me niko nije zvao.
Eto...

Moji drugari se ne zale na android, svi koriste nexus, sto bi ih ubedjivao da koriste trecerazredni os samo zato sto ljudi ne vide dalje od samsunga.

Znači u moru android telefona imate "tri" modela koji rade kako treba ;)
PS
Sad morama na fudbal, čeka društvo, a viber kasni. ;)

Kasne Notifikacije !!!
To obavestenje mi kasni nekih...5 minuta,te me supruga zvala pre neki dan.Ja cujem zvoni li zvoni,nisam uspeo da se javim.Kliknem na slusalicu,kad ono,nema nista.Zena me zove posle 10 minuta i pizdi sto joj se nisam javio.
Eto...
A šta da si imao android pa ti zabo usred poziva pa vadi bateriju pa cirkus ....

Kasne Notifikacije !!!
Eto...
Meni se to desavalo na mom galaxy note-u ,ne bi me pogodilo da on nije kostao kao 3 lumie 640xl...a to dal mi viber radi sporije,bas me briga.radi whatsapp ,telegram i sve ostalo kako treba.

E secam se na 1020 imao sam uptime gotovo po mesec dana kad se ugasi to je do baterije, mrtva prazna ovako nema sta da srusi sistem, doduse i sistem je bio 8.1 a ne ovaj poluproizvod w10m... Nekada je WP bio primer stabilnosti, a sada ga Android kolje :-D tuzno.

@Tosa el ti imaš 735, isplati li se da je uzmem polovnu za 80-90€?
Znam da sam promašio topic, ali samo ovde postujete, sve ostalo mrtvo more, ne zamerite.

@Tosa el ti imaš 735, isplati li se da je uzmem polovnu za 80-90€?
Znam da sam promašio topic, ali samo ovde postujete, sve ostalo mrtvo more, ne zamerite.
Da imam 735 ok je ta cena ako ga mozes naći za te pare ako ne pogledaj novi ms 650 imas temu o njemu pa procitaj svakako zanimljiv telefon.

Ti izgleda ne mozes da se pomiris s cinjenicom da nekima od nas win telefoni rade bez problema i da spadamo u grupu zadovoljnih korisnika?
Amen to that brotha.

E sada jos zamisli da vi prestanete da pljujete android svakih 13 sekundi u ovoj temi, pa ce biti amen to that.

Uzeo bi ga kao drugi mob, da ga nosim kad vozim bajs recimo,
smor mi da imam 2 Androida, realno, tako da mi je 650 skup za te potrebe, iako je lep :).
Je li kamera ok, pisano je da slike nisu kao na 8.1?

Amen to that brotha.

E sada jos zamisli da vi prestanete da pljujete android svakih 13 sekundi u ovoj temi, pa ce biti amen to that.
Ali covece otkud ti to da ga pljujem???Samo sam pisao o svojim i iskustvima nekolicine ljudi oko sebe.Ne idem na android forum niti me vise zanima ali nije lepo da ti koji kazes malopre da nemas pojma gde je nesto na windowsu(verovatno nisi ni korisnik istog?),konstantno ovde ,na windows temi reklamiras nexuse,xiaomije i ostale android telefone.Idi tamo pa ih hvali,pusti nas koji smo se uverili u "kvalitete" istih.

Poslednja izmena:
Uzeo bi ga kao drugi mob, da ga nosim kad vozim bajs recimo,
smor mi da imam 2 Androida, realno, tako da mi je 650 skup za te potrebe, iako je lep :).
Je li kamera ok, pisano je da slike nisu kao na 8.1?

Kamera je ok slikao po danu oštre su slike jasne nemam zamerki. Svakako nećeš pogrešiti navućeš se na win garant :)

Poslednja izmena:
Evo nekih stvari koje mi jedine prave problem i to ne konstantno a tiču se aplikacija, mada sam stavljao klip kako mi radi 640:
- TT se uvek ugasi kad ugasim ekran
- mtalk na nekim forumima neće da otvori neke opcije, tipa poruke ili participated
- Edge nekad otvori 10 tabova normalno i šetam se kroz njih opušteno, a nekad kod trećeg zakuca u smislu ponovnog učitavanja ili ponovnog pokretanja.

Ostalo stvarno radi najnormalnije, stvarno nemam zamerki.
Nisam radio HR od kad sam prešao na desetku na insajderu još od prvog builda.

Nazad
Vrh Dno