Šta je novo?

Windows (phone) 10

Imam trip - odnosno treba mi vaše mišljenje da li je trip, naime čini mi se da telefon sporije radi kada stavim manje pročice, tj., aktiviram četri umesto tri kolone pločica na start screen-u. Imam Lumiu 640 XL.

Cini ti se, mada me ne bi zacudilo.

@rotkod
Ne s**e, bio je juce private. :)

Edit: Zna li neko poljski? http://www.windowsmaniak.pl/372/po-...-i-czy-warto-czekac-a-moze-lepiej-przeczekac/
Vidim sredjuju bug sa pozadinom u app listi, data usage bug, alarm (krckanje?)...

Poslednja izmena:
***... Nije do mene, ja svaki video koji uplodam na youtube bude javan, pre uploda je i pisalo... Nema veze... ***...

Da li neko ima sledeći bug: kada otključam telefon, budu boje potpuno blede ili potpuno tamne, jedva se razaznaje sve, vidi se, ali bas jedva.. Pokusao sam screenshot, ali na njemu su boje normalne. Znaci, ne kao da smanji/poveca osvetljenost ekrana, nego bas boje budu ili blede ili tamne, kako kad. Dešava se 6-7 puta u toku dana. L730 je u pitanju, build .71.

Imam i Lumiu 520 pri ruci, na kojoj je .71, telefon je više puta zabadao, gasio se i slično.
Hard reset rađen.
Tako da je daleko u svakom slučaju, na svakom telefonu od gotovog. Ako imaju pameti Redstone će biti Mobile lansiranje na svim uređajima.

Da li neko ima sledeći bug: kada otključam telefon, budu boje potpuno blede ili potpuno tamne, jedva se razaznaje sve, vidi se, ali bas jedva.. Pokusao sam screenshot, ali na njemu su boje normalne. Znaci, ne kao da smanji/poveca osvetljenost ekrana, nego bas boje budu ili blede ili tamne, kako kad. Dešava se 6-7 puta u toku dana. L730 je u pitanju, build .71.

Na 8.1 sam imao i na l620 i l 640 slican bag samo sto boje nisu bile blede nego sve izmesane ,dok na w10 nemam taj problem.

Sent from mTalk

Imam i Lumiu 520 pri ruci, na kojoj je .71, telefon je više puta zabadao, gasio se i slično.
Hard reset rađen.
Tako da je daleko u svakom slučaju, na svakom telefonu od gotovog. Ako imaju pameti Redstone će biti Mobile lansiranje na svim uređajima.

Na lumia 640 radi savrseno.

Na L735 i L530 takođe sve fercera besprekorno osim što me, malo, buni baterija na L530 koja jedva izgura 2 dana uz min upotrebu, ali non-stop je na 3G+WiFi. Sva setovanja sam namestio kao na svojoj L735, međutiiiiim nešto zeza ali ne smeta :)

Ne znam da li je bilo ovde:
Na web-u se pojavila stranica WishAppList na kojoj prijavljujete aplikacije koje vam nedostaju na Windows 10 Mobile-u.
Ne verujem da će puno pomoći, ali vredi probati.
KLIK

EDIT: Izvinjavam se zbog ovako lošeg izgleda hiper linka, preko telefona sam, pa mi nešto ne ide "Linkovanje".

Poslednja izmena:
Na L735 i L530 takođe sve fercera besprekorno osim što me, malo, buni baterija na L530 koja jedva izgura 2 dana uz min upotrebu, ali non-stop je na 3G+WiFi. Sva setovanja sam namestio kao na svojoj L735, međutiiiiim nešto zeza ali ne smeta :)

Znaci ipak radi i na L530 iako ima samo 512mb ram/4gb rom?

Kako se ovi brojevi odavde brisu?

210868acb788a1c78eeefc946af99b17.jpg

Reče čovek da odlično radi i na 625. Izgleda bolje radi na 512mb :)

Onda neki bug (sad sam otkrio Ameriku :D )... Poceo bih time sto bih ga prijavio u Feedbacku. :) Ne vidim ni jedan drugi nacin da se ti kontakti sklone odatle...

. 71 i meni baguje. Prvi put posle ne znam koliko meseci telefon se zakočio i morao sam da ga ugasim i upalim da bi radio.

Imam pitanje:
Vredi li apdejtovati na W10 (jednog dana kad bude) na modele L925 i L640 ? U smislu hardvera koji poseduju ubrzavanje/usporavanje?

Mislim da W10 upravo testiraju na 640 / 640 xl tako da ovi modeli svakako idu na W10. Za ovaj stariji model i nisam siguran.

Sent from mTalk

Fixed an issue where in some cases a device could be missing tiles on the Start screen after going through the device out of box experience.
Improved support in Narrator to speak in multiple languages.
Improvements to the device reset experience when BitLocker\Device Encryption is enabled by enterprise policy or by the user.

Ako ovako ispravljaju bagove kroz buildove, do 2116. izacice finalna verzija.

Nazad
Vrh Dno