Šta je novo?

Windows (phone) 10

E *** ,ne mogu da se ulogujem na fejs,na l620 hoce na 640 ne ,isti problem ima i moja devojka na 535 8.1 ne moze da se uloguje sve sam probao nism uspeo da joj namestim ,menjao i mail ma ne pomaze evo sad imam isti problem i ja .

To znaci da je izasla iz beta faze i da nema bagova ,inace uspeo sam da se ulogujem na fb beta :)

Inace mene izbacuje kad udjem u photos pa folders i u storage mi ne pokazuje memoriju telefona
8eaa22f901196629d1be7e6429b4e7b9.png

Poslednja izmena:
Možda je glupo pitanje, ima li WA i Viber na Store-u uredno? Ako uradim reset, mogu li instalirati Viber i WA sa Store-a regularno?

Naravno. Ostalo je da prilagode Viber za w10 ali sve funkcioniše normalno.

Ljudi jel vama susti kamera ,evo meni i na l640 i kad snimam sve se cuje i sustanje traje sve dok ne iksiram kameru iz task menadzera .

Poslednja izmena:
Imam lumiu 520 koju ne koristim. Hocu da probam win10. Da li je potreban nalog i da li moze nalog koji koristim na 630. Ne zelim da pravim drugi nalog da bih instalirao sistem.

Hmm,probao sada kameru i lepo radi, ali da,i kod mene malo kao šušti na snimku, ali ne i fizički, iako je na prošlom buildu malo pištalo.

Al pojacaj media do kraja ,sto vise pojacavam sustanje je jace .

Instalirao najnoviji build na l535 ali nemam nikako tastaturu za pisanje poruka kako to da popravim ako moze objasnjenje korak po korak. Proverio dali ima novih dopuna i sad se telefon restartovao i izasli oni zupcanici sad opet migrira podatke dali je to normalno.

Nemam nikakve tastature sta god da hocu da pisem nista mi ne izbacuje u poruke, u prodavnici. Sad uradio Hard reset pa da vidim.

I ja sam, upravo, instalirao 10581 i nema tastature. Sad ga resetujem, pa ćemo da vidimo.

Poslednja izmena:
I ja sam imao problem sa tastaturom na 925. Build je 10581, pojavila se tek nakon hard reseta.

Ljudi jel vama susti kamera ,evo meni i na l640 i kad snimam sve se cuje i sustanje traje sve dok ne iksiram kameru iz task menadzera .

Šušti odavno, žalili smo se još od kad je izašao 8.1, default kamera je normalna a (Nokia) Lumia kamera šušti.

Ima li neko sa L930? Imam problem sa photos aplikacijom. Naime imao sam 10572 i uradio update bez reseta. Sve radilo suoer dok se odjednom photos nije poceo rusiti kada izaberem folders tab. Hajde kontam odoh uraditi hard reset, uradim i opet isto. Napravim roll back na denim, pa update na 10581 i sve je stimalo par sati pa opet isti problem. Evo uradio sam ponovo hard reset, stimalo sat vremena i opet se rusi. Bas me nervira. Takodjer kad odem u settings na storage nemam apsolutno nista, na 10572 je pokazivao internu memoriju pa se moglo vidjeti sta zauzima prostor itd. , sad nema nista...
Ima li neko slican problem? Necu nazad na 8.1 jer mi je postao ruzan, ali me bas izludjuju gore navedene stvari...

Pa ovo je preview ,ne moze bas sve da radi ,evoi meni se rusi kad udjem u folders ,u storage mi pokazuje samo sd karticu ,plus mi i kamera susti.

Meni ovo, za sada, izgleda prilično dobro. Dosta toga što mi je smetalo na 8.1 je ispeglano. Još nisam našao neku zamerku.

Nervira me sto nema sistemska plocica za bateriju i datum (ili ja ne umem da podesim moj outlook kalendar?).
Sad trebam da trazim neke zamenske transparent preko onog glupog marketa.

Takodje weather ne moze na glance, mada mozda naknado ubace.

Dalje, koliko vidim opet nista od online stream-ova, bilo na edge, bilo na nekom drugom browseru.

Ne znam sta tu imas da podesavas ,kalendar je vezan za tvoj account ,e sad sto se baterije tice na 8.1 samo postavim battery saver tile i imam procenat ,medjutim sad to ne radi .

Meni nikad nije sustila na 8.1 e sad je fora sto nema vise Lumia kamere smo microsoft e ona susti .

Meni je na ovom bulidu sama vec bila instalirana i Lumia kamera. Skoro identicna ovoj windows kameri pa sam samo nju i ostavio a lumia kameru izbrisao.

Nervira me sto nema sistemska plocica za bateriju i datum (ili ja ne umem da podesim moj outlook kalendar?).
Sad trebam da trazim neke zamenske transparent preko onog glupog marketa.

Takodje weather ne moze na glance, mada mozda naknado ubace.

Dalje, koliko vidim opet nista od online stream-ova, bilo na edge, bilo na nekom drugom browseru.

Za bateriju pinuj batery saver.

A kalendar kad pinujes mali tile dobijes veliki datum. Kad je onaj srednji pise dan i datum sitnije u uglu a gore dogadjaj itd.

Lumia camera nije ni mogla da se koristi ,bila je tu barem kod mene samo da mi saopste da se ta aplikacija vise ne koristi da predjem na novu bolju windows kameru .

Meni rade obe kamere, ali mi obe i šušte. Ne bih ni primetio da niste rekli, meni ton uglavnom utišan skoro skroz. Ispraviće, valjda, u finalnoj verziji.

Ma taj problem postoji jos od 8.1 na nekim modelima sa Lumia kamerom i oni ga nisu ispravili ,znaci godinu dana ,tako da nesto ne verujem a ce da se bave tim jer se to javlja samo pojedincima ,taj problem je postojao samo na Lumia kamera ,medjutim sad su kao oni napravili "novu" kamera aplikaciju ,malo sutra ista aplikacija malo nasminkana drugacije i pomenjeno ime ,i gle ima potpuno isti bag .

Nazad
Vrh Dno