Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ides u keyboard ,pa tapnes i iskljucis correct misspelled words

Deluje fino.Kako se iskljucuje suggestion kada kucam poruku,stalno mi iskace I menja tekst?

Zadržiš prst na &123 klikneš zupčanik i onda izabereš u jeziku koji koristiš i odštikliraš suggest text .

Jedino ako ne misliš na 8.1 ?

Poslednja izmena:
Tolero a zasto suggests text ,pa meni je to ukljuceno al ne menja mi tekst kad kucam ?

Suggest tekst je meni sada iskljucen i sad mi ne iskace,govorim o 8.1

Malopre mi je na l620 wm10 baterija pala od 100% do 17% za 2 sata ,sve vreme telefon je bio na stolu nisam ga ni tako :D

Ti mnogo kuburiš sa l620 i win 10,kao da se ne vole nešto.

Messages vuče više ako je uključena skype integracija ali ne toliko. Sinhronizacija poruka isto potraje neki dan ,ali sve je to malo. Tebi bas iscurela...

Nije mi se desavalo,baterija mi je kao na 8.1 otprilike,možda malo lošije.

Možda neka 8.1 aplikacija napravila problem.

Ma dosad je drzala dobro na ovom buildu ,al da kuburim to je tacno,store radi katastrofa vecnost mu treba da apdejtuje aplikacije ,resuming se javlja konstantno ,stvarno se ne vole :D
Zanimljivu stvar je primetio Dino sa windows novosti ,29.10.2012 je izaso wp 8 :)

Poslednja izmena:
Rodjendancic :)

Izgleda da mi je ipak riknula baterija l620 ,ponovo sam ga napunio sinoc evo sad ugasen ,nemoguce da je ponovo drain.

Ja sam isto imao drain na 10-ci, vratio na 8.1 i vise nema draina. Ativ S je u pitanju.

Konacno sam pronasao zasto mi nije radio zvuk za notifikaciju kad pristigne novi mejl...
f5442164ba9a83a55c61600d14fe4add.png

...bilo mi iskljuceno prikazivanje banera dok mi je "play sound" bio ukljucen?!? :d Vrlo cudno ali sad imam zvuk.

Poslednja izmena:
Gabriel Aul obećao je nešto novo što se tiče WM10. To će otkriti u toku današnjeg dana.
Šta bi to moglo biti? Spekuliše se da je vezano za način update-ovanja, a neki kažu i da je u pitanju RTM build...
Izvor:Windows Novosti

Postavio sam vec njegov tvit dve strane unazad ,pa na ovaj datum je izasao wp8 ,videcemo :D

Poslednja izmena:
Koja ****** :)

Prilozi

• wp_ss_20151029_0001.png
    wp_ss_20151029_0001.png
    199 KB · Pregleda: 147
Jel moze direkt sa 10549? Ili mora na 8.1? Meni na 549 jos ne izbacuje... :(

Rekoh ti juče ili to ili puštaju preko WDRT . Nije rekao nova funkcija nego novi način.

Inače ovo je prvi build koji ne očekujem sa tolikim nestrpljenjem. Bukvalno mi je sve radilo na 10572 . Jedino sensor core ne radi a vidim ne pominju to kao popravljeno.

U kome periodu treba svima da ponudi update? Ne izbacuje svima na fast ringu u isto vreme koliko sam skontao.

Jezivo dugo cekam da krene da skida

Skočiće procenat kasnije . Ne odražava lepo taj bar koliko je skinuto .

Meni završilo, još samo migracija i gotovo. Biće crnog ekrana posle instalacije par minuta kod nekog . Posle instalacije ide još jedan update za konfiguraciju.

Poslednja izmena:
Ja ću da ga istestiram najverovatnije večeras bez hard reseta pa onda sutra uradim. Ako se radi hard reset ne mogu se instalirati aplikacije na sd.

Koliko sam primetio , action centar je još fluidniji, baš brzo se spušta. Samo Camera od aplikacija se ažurira.

Sve u svemu nema neke razlike između 10572 i 10581 koje primećujem. Možda su popravili bateriju ali nisam ni pre imao problem.

Primetio sam jedan problem. Kada je na startu nameštena transparentnost i kliknete all settings preko action centra za trenutak se vrati boja .

Ovaj novi build je takođe poremetio Windows maps a taman su ga danas popravili :) Dobro dok ne izađe RTM mogu se očekivati problemi kod nekih aplikacija.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno