Šta je novo?

Windows (phone) 10

L830
- Photos nije losa, ali iritira cinjenica da je prva strana collection koji prikazuje one drive slike. Ja bih hteo da prva strane bude folders/camera roll. Zoom velikih slika radi sporo, tj bude malo zamuceno pa se izbistri...
-- Messaging i Phone nemam pojma kako da sklonim skype integraciju. Ipak nije najbolje resenje da se sve trpa na jedno mesto.
...

Messaging imaš u settings dole desno opciju skype setup pa se izloguješ .
Photos možeš da isključiš one drive prikazivanje i možeš i da izabereš da ti one drive prikazuje samo pictures folder.

Messaging imaš u settings dole desno opciju skype setup pa se izloguješ .
Photos možeš da isključiš one drive prikazivanje i možeš i da izabereš da ti one drive prikazuje samo pictures folder.

Messaging je bio bagic, jer nisam ni bio logovan, a sve je sinhronizovao. Pa sam morao da se ulogujem pa odlogujem :D

A photos, vec mi je samo pictures, a ako iskljucim one drive prikazivanje onda nemam folder za one drive a ja bih da imam bar u folders da odaberem xD kao sto je na WP

Proradio Store... Od svih onih silnih gresaka (11-12), apdejtovao sve sinoc.

Ima je i radi nakon instalacije.

Meni se apdejtovaio Extras (Denim) i od tada radi Lumia kamera.
Apdejtovale su se i druge apps sa Store-a koje ranije nisu htele.

Poslednja izmena:
I meni se sinoć sve apdejtovalo uredno... Sreća sreća radost...

Takodje i meni, glance, extras, display, nisu hteli da prodju update-ovi, a od juce, radi sve..

I kod mene sad updatovao sve iz store.

6b74a3d8659455e2432366b246ee2bdc.png
Photos, Photos i opet Photos...smešno...

Izašla je "zvanična " verzija odnosno RTM , decembra kreće OTA pa zavisi od operatera . Stariji uređaji verovatno januara dobijaju. Zavisi od modela do modela.

Decembra bi trebalo Lumia 535,640,640xl ,730,735,830,435,532...dakle mahom ovogodišnji modeli

Poslednja izmena:
@tolero
Taj Lumia Moments sam deinstalirao ali na Store ga više nema, niti je na spisku u Library?!?! Sjajno...pretraga Library je još uvek tragična, užasno sporo i nepouzdano...

Ja jos ne mogu da prezalim sto su izbacili history iz store .

I taj history i search za Library...stalno se hvališu Storeom i Edgeom a ni jedno ni drugo blago rečeno ne impresionira, koji je to browser bez blokera...za LED i USB OTG sad ćute ko ribe, normalno. Ni One drive ne radi bog zna kako niti je pregledan, slike u dva reda preko celog ekrana pa motaj dok te oči ne zabole, nikakvog reda kad jednom uđeš u folder,, kao da im deca osmišljavaju interface.

Poslednja izmena:
Šta koristite za navgaciju na W10M?
Here drive+ ili?
Navigaciju koristim svakodnevno..., pa me to zanima...

f4af3d50c3b900578024fc918b109c64.png
Maps ili Here Drive+, Here Maps Updated ne radi, evo šta se događa

27ebc7fabcfed6e971edc01342e5640d.png
b3d181b5877552e031083fdebec6a7a9.png

Bitno da add radi, i ništa drugo, nerovatno

Ne znam za vas ali na l925 je sasvim ok odradio, doduše posle instalacije na poslednji fw uradjen hard reset, sam je pobrisao here i mape. Uradio update aplikacije i sve odlično radi.

Prilozi

• wp_ss_20151125_0003.png
    wp_ss_20151125_0003.png
    91 KB · Pregleda: 142
  • wp_ss_20151125_0002.png
    wp_ss_20151125_0002.png
    78.6 KB · Pregleda: 142
  • wp_ss_20151125_0001.png
    wp_ss_20151125_0001.png
    213.5 KB · Pregleda: 143
Prevedi :d (ozbiljan sam)!

***. nisam video da je link u pitanju :d Samo sam konstantovao rečenicu :D

Ne treba prevod :)

Poslednja izmena:
Prevedi :d (ozbiljan sam)!

Možeš otključati bootloader , omogućiti root pristup i flešovati custom Rom . Nešto slično kao na androidu . Ako neko izmeni ovaj originalni Rom za windows uređaje doda neku novu opciju, izmeni ikonicu itd možeš da instaliraš preko ovog alata. Naravno ovo je samo prva verzija .

Dakle ovaj alat omogućava instaliranje alternativnih Romova za windows mobile .

Da li to konačno znači da će % moći da se metu pored baterije,
i da će datum + vreme moći da se pomeraju a ne da budu fixirani dole levo na zaključanom ekranu :D ?

Tolero, radi li 10ka lepo kao i 8.?

Da li to konačno znači da će % moći da se metu pored baterije,
i da će datum + vreme moći da se pomeraju a ne da budu fixirani dole levo na zaključanom ekranu :D ?

Tolero, radi li 10ka lepo kao i 8.?

Moglo bi teoretski , treba samo neko ozbiljan da se uključi u razvoj . Ti i sada možeš da menjaš neke sitnice, da menjaš npr ikonice na lockscreenu-u I slično .

wp_ss_20151124_0027.jpg

Meni radi isto , mada ja sam odavno prešao na win 10 , još pre više od 2 meseca , zaboravio sam kako beše :) Od pre 2 meseca i sada je ogromna razlika. Razlike su velike u izgledu , animacije totalno drugačije, ranije su bile duže animacije koje su odavale utisak neke fluidnosti , sada su animacije dosta brže .

Sat se pomera sada na gore otključavanjem .

Ja na l925 imam deformacije prikaza na dipleju prilikom scrolanja gore-dole i levo-desno, nevezano za aplikaciju.Pojavljuje se kao neki prelomi na ekranu. Na 8.1 sve radi normalno.

Drugari, kako da ugasim duple notifikacije agendi iz kalendara? Kad se pojavi notifkacija za neciji rodjendan pali mi se i "stara" win8.1 notifikacija i nova iz outlook calendara a voleo bih da imam samo ovu drugu.

Nazad
Vrh Dno