Šta je novo?

Windows + Opera (12.10) = PROBLEM

boxandroid

Cenjen
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poena
170
Windows + Opera (12.10) = PROBLEM

Kao što sam naveo u naslovu Opera pod Windowsom 8 (9200) koči i blokira prilikom učitavanja stranica.
Ima li ko ideju kako da rješim problem, osim naravno deinstalacije programa?? :wave:

Ne moras nista da deinstaliras, samo instaliras Chrome i radice :D

Sala mala, ali zaista ne znam kako da ti pomognem jer nisi bas najjasnije definisao problem. Bilo sta moze biti uzrok tvog problema.

Zaista probaj druge browsere, da bi bio siguran da nije do tvog sistema nego bas do Opere.

Poslednja izmena:
Ostali browseri rade bez problema na Win8, ali i Opera radi pod Win7 bez problema. Win8 je svježe instaliran (dvaput da otklonim nedoumice). To mi se dešavalo i prije kad sam testirao "beta" verzije 8-mice.

Ja imam W8 i Operu i obicno nemam taj problem, sem kada skoci zauzece CPU-a, recimo prilikom kopiranja velikog broja fajlova sa harda na usb.

Imao sam i ja taj problem ali sam resio tako sto sam se vratio na 12.02 probaj nista te ne kosta

i ja na win7 imam ogromne probleme sa operom 12.10, mnoooogo koci, ubacim chrome, leti...ali naviko sam na operu, cini mi se da sam probao proslu verziju, i ona je bila problematicna...imam 10.0 instalaciju od pre Hrista, ima nju da instaliram... -.-

Причекаћу надоградњу, а ако не буде побољшања мораћу рећи збогом "Operi"!

Opera u par zadnjih verzija na WIN7 ide nekim cudnim putem koji ne valja. Pod XP-om radi fenomenalno ali npr pregled HD materijala na Youtube pod Win7 sa istom verzijom je u nekim slucajevima komican.

Meni radi ok 64bitna verzija instalirao si tu verziju ?

Мени ради под "Win8 Pro 64-bit" и као што сам рекао кочи кад треба учитати "web" садржај.

verovatno neki pluginovi prave problem probaj da iskljucis duplikate ako ih ima

Рјешио са "update" на верзију 12.11. Позз...

Nazad
Vrh Dno