Šta je novo?

Windows.NET Server 2003 - mali problem :)

faXcooL

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2004
Poena
865
Samo me interesuje da li postoji nacin da se nekako izbegne stalno pritiskanje tastera Ctrl+Alt+Delete pri svakom startovnaju Windowsa (komandom control userpasswords2 u XP-u to moze da se izvede a ovde ne) ?

potrazi u grupnoj polisi, ima 100% samo ne znam tacno gde se nalazi

Administrative Tools/Local Security Policy

pa onda u Local Policies pa tamo u Security Options pa nadji
Interactive Logon: Do not require CTRL+ALT+DEL

E pa promeni kako ti odgovara..

'fala tebra - uspelo! Ovo sam trazio samo iz jednog razloga : PC koristim kao budilnik ujutru tako sto u BIOS-u namestim da se ukljucuje svakog jutra u 06:50 i automatski mi pusta video spot kada se startuje Windows. U Xp-u nije bilo frke oko startovanja, ali ovde moram da ustajem bezveze i da pritiskam stalno Ctrl+Alt+Delete da bi ushao u Windows 😀

Hvala jos jednom! poz! 🙂

pa ovako bi ti bio efikasniji budilnik, dok se doshetash do kompa - rasanish se 😉

Kakav je Windows Server 2003, da li vredi koristiti ga za kucnu upotrebu?

Poslednja izmena:
florentiu je napisao(la):
Kakav je Windows Server 2003, da li vredi koristiti ga za kucnu upotrebu?
Pa zavisi sta radis kod kuce 😉
Salu na stranu, cim postavljas ovakvo pitanje, ocigledno da ti je XP sasvim dovoljan. U sustini to i jesu veoma slicni sistemi, samo sto XP nema neke serverske stvari koje Win2003 ima, a u Win2003 moras da ukljucis sve sto ima veze sa multimedijom pre nego sto uspes da se igras ili gledas filmove.

Zanima me da li ICS postoji na 2003 i kakav je da li ima nesto naprednije, posto na xp ne mogu sa obicnim ICS da delim wireless internet na dva racunara pa sam morao da instaliram winroute pro da bi mi odradio to.

Nazad
Vrh Dno