mmarky je napisao(la):Mozes to i sam da odradis ako imas visak vremena i bolje znanje engleskog jezika.
Programcic "Resource Hacker" moze da ti pomogne, pa ako si zainteresovan nabavi ga...
Pozdrav...
Hrvatski Windows XP je stigao
delimir je napisao(la):Pa jel znaš koliko bi vremena trebalo za sve to!? Taman do nove verzije, i šta onda?![]()
mmarky je napisao(la):Nisam ni mislio da si mi rekao nesto lose , samo se malo pravdam...
"Ja se bolje osećam sa engleskim nego sa hrvatskim"
Tu se potpuno slazemo ! Zato i mislim da bi trebalo da se organizujemo sami ako vec nece nasa vlas' i lepo prevedemo ono sto nam treba...
Pozdrav...
Tacno !!! To meni dodje kao ono na zapadu sto sinhronizuju filmove pa nam svi dobro poznati glumci govore nekim blesavim glasom na nemackom ili sl. Ma fuj.Amon_Ra je napisao(la):Ma ja se nebih navikao na to, izgledalo bi mi jadno.
Amon_Ra je napisao(la):Ma ja se nebih navikao na to, izgledalo bi mi jadno.
mmarky je napisao(la):Mozes to i sam da odradis ako imas visak vremena i bolje znanje engleskog jezika.
Programcic "Resource Hacker" moze da ti pomogne, pa ako si zainteresovan nabavi ga...
Pozdrav...
Shumaher je napisao(la):Pozdrav
Gde da nabavim program ResourceHacker i koliko je Mb-a
Pozdrav
mmarky je napisao(la):Pa, ukratko, ako vec imas Resource haker,
moraces da modifikujes fajlove Explorer.exe i shell32.dll (naravno radi na njihovim kopijama)
Ako si radio sa RHackerom pre onda verovatno znas sta sve mozes da radis kada otvoris odr. fajl.
Inace shell32 nije jedini DLL koji bi morao da prevodis ako hoces srpski windows, ima ih jos, moraces da ih potrazisu system i system 32 deirektorijumima - mozda cak i u windows dir-u, ja sam radio samo na ova dva fajla koja sam pomenuo jer su oni "glavni" za "user interface"....
Pozdrav...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari