Šta je novo?

Windows Movie Maker Problem

The Philosopher

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
319
Imam jedan problem sa doticnim programom, kada otvorim program i krenem da importujem slike uvek stignem do 8-me(isti slucaj i kod importovanja video klipova) i onda me program izbaci iz cista mira bez prijavljivanja ikakve greske, znaci samo pukne. U cemu je problem?

Imam instaliran XP SP3, ako nesto znaci.

Ubacih mu 20ak klipova i ne buni se (XP SP2), mozda SP3 zeza. Toplo ti preporucujem da ga batalis, imas dosta boljih programa za te stvari, recimo Power Director 7.

Probacu taj Power Director 7 ili Adobe Movie Maker.

Instalirao sam Windows Movie Maker na drugom kompu koji ima SP2 i opet ista stvar.

a jel to uvek ista slika ili blo koja samo da je osma? ili uvek isti klip?
koristio sam ga par puta i nikad nije pravio probleme

Bilo koja samo da je osma po redu, znaci ili da je video klip u pitanju ili slika.

Na pretproslom instaliranom XP-u SP2 je sve radilo.

Poslednja izmena:
a da ga ne prcka neki mega-ovo-ono-codec-pack koji si instalirao od pretprosle instalacije?

Ja sam imao sličan problem sa Movie Makerom u XP SP2 na jednom kompu i problem sam rešio tako što sam podesio opciju "Save AutoRecover info" na 1 minut. Posle toga se više nije obarao.

a da ga ne prcka neki mega-ovo-ono-codec-pack koji si instalirao od pretprosle instalacije?

Probacu sa drugim kodecima, moguce da je to.

Ja sam imao sličan problem sa Movie Makerom u XP SP2 na jednom kompu i problem sam rešio tako što sam podesio opciju "Save AutoRecover info" na 1 minut. Posle toga se više nije obarao.

Probao sam da stavim na 1 min. i ne vredi opet puca.

Poslednja izmena:
Hvala svima na pomoci uspeo sam da resim problem(Filo je bio u pravu, kodeci su u pitanju) obrisao sam staru verziju K-Lite Mega Codec Pack 1.59 i instalirao najnoviju 4.0.0.

Nazad
Vrh Dno