Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako si se samo setio... lepo :)
Evo konacne verzije, a i ukrao sam wall :D

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    230.5 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
-Napravis novi folder bilo gde i das mu bilo kakvo ime
-desni klik na taskbar i otkljucas ga prvo
-onda, desni klik opet na taskbar i ides toolbars, pa new toolbar i izaberes folder koji si napravio
- kad ti se pojavi dotican folder u taskbaru, desni klik na njega i odstikliras show title
- sad krece igranje, najbolje je da ga prvo izvuces iz desnog ugla (ako imas language bar)
- probas da ga stavis ispred ikona (ako nece, probaj da povecas velicinu taskbar-a) koje ti stoje u taskbaru, onda samo povuces ka sredini i trebalo bi da on povuce ikone ka sredini

Odlična fora, hvala. :)

Još kad bi imala fora kako da promenim ikone sa nekim mojim .png...

Pa uradis konverziju png u ico, onda nadjes aplikaciju u exploreru, desni klik na nju pa properties, pa change icon i kad promenis turis u taskbar :)

Ma znam, mrzim da radim pojedinačno. :d Koji program za to? Ja sam koristio neki Icon Workshop pre, al' sad sam totalno van toka što se tiče toga. :)

Ajde preporuchite mi neki reminder da izgleda kao kalendar a ispod datuma nek mogu da napishem shta imam u planu za taj dan i nek je uvek vidljivo i nek nemoram mishem da prelazim pre njega. Pokushao sam sa ovim ali to nije to ili ga ja neznam namestiti takako kako zelim...

Prilozi

• png2ico.rar
    56.9 KB · Pregleda: 50
lepo mici :)

samo znaj da je taj purple pidgin NFR, tj modovao sam original pa nemoj da saljes dalje :)

Evo Blend :)

treba jos da namestim start button (sutra)

Za razliku od mnogih ja sve icone stavljam u quick launch, jer na desni klik na zeljenu aplikaciju dobijem svu funkcionalnost koju sam imao u xp-u :) A kada su u superbaru, imam samo pin i unpin i neke osnovne funkcije ... elem to izgleda ovako :)

Edit: Vidim da i Milan91 koristi slicnu tj prakticno istu foru :D

Poslednja izmena:
Nasao sam super stack app, standalone je , tj nije addon za neki popularni dock kao rocketdock ili sl., Standalone Stack V2 :) Jedina mana mu je sto ne moze vise stackova odjednom biti pokrenuto :(

Edit: A evo i kako izgleda na delu :p

8055stack%20standalone.png

Poslednja izmena:
Hvala :)
+fav molim :)

od mene si dobio :+fav: na oba :)

Fala :)

Evo i moj desktop...

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    254.3 KB · Pregleda: 186
@kUdtiHaEX, da li si probao verziju sa "Google" fontom?

Mada, mozda bi onda u tom slucaju imao problem sa "copyright"-om?

Nisam, ne znam da li je dozvoljeno. Mogu interno da odradim to :)

Frišak Win 7, još uvek se privikavam :banana:

Prilozi

• screen.jpg
    screen.jpg
    458 KB · Pregleda: 157
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno