Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
23mnhcm.jpg

Evo ga posle zezanja sa Rainmeterom.
Tražim neke lepe minimal pozadine, ako mogu neki linkovi i sl. :)

Rezolucija u spoiler-u je 1600x900

deske.png

Pozadinu za taj dock sam pravio u Fotošopu, a to što je na njemu sam uzimao iz drugih skinova pa prilagođavao kako meni odgovara, dodavao ikonice itd. To je Rainmeter.

Evo ga posle zezanja sa Rainmeterom.
Tražim neke lepe minimal pozadine, ako mogu neki linkovi i sl. :)

Rezolucija u spoiler-u je 1600x900

snip,snip

budi ljubazan daj link do tog background-a....moze 1600:900,imam 16:9 monitor..:)

Eve ga linAk

Ako hoćeš ovaj moj u 1600x900

Poslednja izmena:
hvala,lepo legao..:)

Nema problema, reeeeeeeeeeeeeeci :D

Evo još jednog zanimljivog wall-a, slična tematika:

1600x900

2880x1800

^^
Kako da dobijem onaj artist info kao shto ti imash u levom donjem coshku ??

Update

Rainmeter
Trillian
Winamp
Rocket Dock

Samo Winamp skin je kompletno preuzet, sve ostalo je modovano.

tnx m8.

Ajde daj malo neke smernice kako editujes onaj skin za rainmeter sa desne strane, ako ti nije problem.

39992405.png
Ovo je jedan mali deo, ima tu nekih kompleksnijih funkcija koje ni ja ne razumem, ali ovo je neka osnova.
Skineš više skinova, kopiraš ono što tebi treba i prepraviš i to je to. Pozadine prepravljaš ili praviš kompletno nove u npr. Photoshopu.

OK, tnx. Mada sam uglavnom to sve znao...mene konkretno zanima kako si kombinovao nekoliko skinova u jedan? Jel prebacis se fajlove u jedan folder pa editujes skin, ili ostavis sve u svojim folderima? Evo npr. to sto si pomenuo za skin za vreme.

I nevezano za ovo...jel zna neko neki RSS feed skin za rainmeter, ali da radi kao Klipfolio, tj. kada predjes preko naslova on da ti izbaci novi popup u kome pise kompletna vest?

...mene konkretno zanima kako si kombinovao nekoliko skinova u jedan? Jel prebacis se fajlove u jedan folder pa editujes skin, ili ostavis sve u svojim folderima? Evo npr. to sto si pomenuo za skin za vreme.

Prvo sam sve kopirao u jedan .ini fajl, ali kako sam dodavao sve više stvari u jednom fajlu došlo je do konflikta pa da se nešto nije prikazivalo. Rešenje je to što si ti rekao, podeli se po folderima i to je to. Mana je jedino što moraš onda svaki deo da pomeraš posebno, nije sve u jednom prozoru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno