Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
,)

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    175.5 KB · Pregleda: 103
@DaPimp
Veoma zanimljivo.

@shibbypower1
Takođe :wave:

Aman, što nagura toliku sliku direktno u post?

Inače, solidno izgleda ta tema (WindowsBlinds?).

To bi trebalo da je Alienware, ne windows blinds :)

A da, inace, moj desktop je obicno pretrpan i uzasan, sramota me je da vam ga pokazem :d ali se upravo igram sa AveDesk-om pa mozda i bude covek od mene :D

Poslednja izmena:
@telep: daj wall :) Koja je to tema?

@DaPimp: daj wall :)

@Marko207: koja je to tema?

@Kidence: Odvratno ako mene pitas. Smanji taj dock, sredi ikonice. Ukloni taj QuickLaunch jer sigurno ne koristis svih 20 ikonica stalno. Ako ti treba brze pokretanje programa instaliraj Launchy i nadji neki dobar skin za njega. Videces da je drasticno bolje resenje od ovoga.
Resi se tih smesnih gadgeta sa desne strane koji ne sluze nicemu sem sto trose memoriju i izgledaju ocajno. Instaliraj Rainmeter i nadji odgovarajuci config koji ce izgledati pristojnije.
I da, nadji normalan wallpaper a ne taj grandovski vristeci :)

Poslednja izmena:
AWN + ikone za iphone :)

Poslednja izmena:
Izvinjavam se za off,
jel ima jos nesto od softvera poput ObjectDock-a?

AveDesk...

Poslednja izmena:
XWindows Dock, RocketDock.

BigJoe, hvala :) Inace na SS je trenutno dark room tema koja ide uz ubuntu, sa Neon ikonama.Ona Neon tema me nervira jer je pozadina crna, tako da nekad ne vidim pola slova...

Sifrovani kodni zapisi iz akcije sablja :-devil-: ipak ne, Everest, ocitavanja temperatura hardware-a. To mi je uvek upaljeno :)

homer_simpson_nnuclear_power_plant.jpg

Salu na stranu i pitanje zasto su tebi toliko bitne temperature? Neki poseban razlog? :)

1. Navika.
2. Nemam garanciju na vise od pola delova pa ih pazim.
3. Desavaju se sa vremena na vreme(ne cesto) bagovi da stane fan na karti, da neki proces pocne da koristi proc. idt. po temp. vidim da li je sve "ok" :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno