Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

pa nije problem ako imas aMSN

Grey Metal skin for aMSN, a cross-platform MSN clone. I hope you like it. Works with the latest 0.97 release.

Works and looks well on Windows, Linux and Mac versions of aMSN.

Vista: Desktop > Desni klik > Personalize > Change desktop icons > klik na Computer > Change Icon

Za ostale ikonice Desni klik na ikonicu > Properties > Change Icon

Ikonice, wallpapere i ostale skalamerije nabavljas na www.deviantart.com

Win7

Prilozi

• desktop mart.jpg
    desktop mart.jpg
    469 KB · Pregleda: 154
kako to win7 ne vidi 4GB rama?

Poslednja izmena:
pa sto 32bit na 4GB rama :)

Poslednja izmena:
Pa skinuo sam 32bit Win7 za probu,na drugom HDD-u mi je Vista 64bit :D

Poslednja izmena:
Nikada nisam voleo automobile i devojke kao wallpapere, ali... Maybach Exelero, respektivno.

P.S. Wallpaper je malo lošijeg kvaliteta. Žao mi je, ali su sajtovi na Internetu još uvek u 2003. godini sa wallpaperima maksimalne rezolucije 1280x1024...

OT

@RCW

Ta majbah exelero osnova je upotrebljena za josh jedan koncept, koji je nash lik [poreklom iz ns-a] radio za STOLA cars po narudzbini nekog sheika [bice 15 u svetu] :)

wild_at_2007_geneva_25_gallery_image_large.jpg

stola_concept.JPG

Poslednja izmena:
Ne mogu da otvorim taj link.

OT

@RCW

Ta majbah exelero osnova je upotrebljena za josh jedan koncept, koji je nash lik [poreklom iz ns-a] radio za STOLA cars po narudzbini nekog sheika [bice 15 u svetu] :)

wild_at_2007_geneva_25_gallery_image_large.jpg

stola_concept.JPG
Interesantno. Nisam znao. :)
A taj Exelero guta pola benzinske stanice.
Bilo bi patetično da ne troši. ,)

shibby, vista :)

Uzeo laptop, ali nema drajvera za XP, mesec dana se patim da namestim da mi je prijatno i ugodno okruzenje u Visti. Jedva, ali jos nije sve na svom mestu, ne znam kako da iz clasic start menuja izbacim neke ikonice, nema TweakUI-a, a u TuneUP-u nisam nasao. A i Tango Patcher mi ne radi na Visti x64, hteo sam nesto poput ovog starog. A i neki skin za Rainlendar, poput ovog mi je fin, pomoc dobrodosla.

Za Rainlendar ces naci na customize.org

@BigJoe - super tema ali gde nađe ovu žensku pozadinu? :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno