Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nece. zamenim i kada otvorim dock on opet vrati njegove ikonice. a i losije mi radi od OD, tj. secka kada prelazim misem preko ikonica (da je lepse jeste)

sta je bre vama sa tim seckanjem? kako kod mene ne secka nista? normalno se ponsaju ikonice kad prelazim misem preko njih, nema seckanja, muckanja, stuckanja...

mozda nisi stavio da izgledaju najbolje sto mogu, posto ti je onaj screenshot ocajne jpeg kompresije nemogu da vidim dobro.

jednostavno ne ide glatko kao kod OD kada prelazis misem

edit: evo ti bolji wall za quad :D
klik!

Poslednja izmena:
stavljeno je sve na max veruj mi, bas znam da sam cekirao sve na max, ima neka opcija nesto gde pise slower uses more ram znaci uvek idem na sto lepsi izgled, a shot je losiji jer moram da ga secem, uhvati mi shot i od TV-a pa je slika razvucena i onda je cropujem pa ispadne losa na kraju

pa snimi sshot u png :)

ccc pa ja 500 i kusur postova ovde stavljam u png i tebi nije palo to na pamet :d

mozda nisi stavio da izgledaju najbolje sto mogu, posto ti je onaj screenshot ocajne jpeg kompresije nemogu da vidim dobro.

jednostavno ne ide glatko kao kod OD kada prelazis misem

edit: evo ti bolji wall za quad :D
klik!

To "seckanje" nije tako strasno, ja sam se navikao skoro. Mene vise nervira to sto ne mogu lepo da namestim prikazivanje dock-a nad aktuelnim prozorom prelaskom misa po dnu ekrana i to sto ne mogu programima da odredim u kom modu da se pokrecu...

bice on ok do verzije 6 :)
hope so

pa sredice se to sve novijim verzijama, one prethodne su bile uzas, barem ona 5.2.3 i 5.2.4, mnogo su sporije radile od ove nove i nisu ni posedovale pola opcija koje ova nova ima, tako da patience my young padawans :p

evo jednog dodatka za XWD, stack effect kao genie effect za minimize

edit: jos jedan dodatak ubacen...

Prilozi

• Genie_Animation.zip
    25 KB · Pregleda: 37
  • Spread_Animation.zip
    24.8 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Hajde recite mi koji od ova dva po vama bolje izgleda i naravno sugestije.

:wave::wave::wave:

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    177.3 KB · Pregleda: 153
  • Capture (2).jpg
    Capture (2).jpg
    168.2 KB · Pregleda: 129
^
ni jedan ne izgleda dobro :(

sugestija pogledaj illidanovih par zadnjih postova ovde ;)

ajd ne zezajte coveka :), u svakom slucaju meni je lepsa prva slika, opet u odnosu na OD koji izgleda skroz bezvezno XWD izgleda mocno, evo lepo covek ima refleksiju... odmah lepse za oko... mana je jedimo XWD-a sto nema one tabove kao OD, bice i to mozda kasnije...

jel nasao neko neki dobar winamp kontroler za slide na visti onako sa playlistom i slicno???

Treba mi neki dobar weather dodatak, providan ako je moguće. Za XP..:)

:d uvek spreman za salu.
@studiovpc hvala za podrsku
@RCV hvala za link, ubih se blejeci koji da izaberem, a nemogu svi odjednom :p.
I da, 'ajd sad od ova dva, koji ... ovo je sa OD, sutra sa XVD.

:wave::wave::wave:

Prilozi

• Capture 1.jpg
    Capture 1.jpg
    148.6 KB · Pregleda: 132
  • Capture 2.jpg
    Capture 2.jpg
    121.2 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
ha! dobro ti je pitanje, veruj mi da jos nisam provalio to... :), znaci da mi nisi rekao ne bih ni skontao da to fali, nervira me samo za startovanje Total Commander-a svi ostali programi pamte sami kako su poslednji put pokretani... ajde kad saznam javljam

Problem sa TC resen - pokreni TC iz Dock-a, maximize prozor pa onda Configuration - Save settings. Ugasi TC i ponovo ga pokreni iz Dock-a i bice maximizovan.

Sha sam ti rek'o ba :)

dajte neke slike :)

medusa je odlicna :) i ja je drzim vec nekoliko dana :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno