Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
blah.. ja mislio da ti je to ikonica za recycle bin :)

i ja :d

ja trenutno imam ko pakiman (10x jos jednom)... :)

Poslednja izmena:
Jako sam ponosan na svoj Foobar :) ...

pozd.

posebno sam ponosan na jedan wall odavde :) iz minulih dana...

Prilozi

• desk20.jpg
    desk20.jpg
    332.3 KB · Pregleda: 105
  • desk3dfx.jpg
    desk3dfx.jpg
    270.9 KB · Pregleda: 83
  • desknv.jpg
    desknv.jpg
    252.2 KB · Pregleda: 98
zaboravio sam da napomenem, novi Xwindows Dock 5.6, ubija na mesto kako radi, novi efekti za stack, ima i dosta novih dockleta, sve dodatke za njega mozete naci na www.aqua-soft.org forumu (poceli su da izlaze novi skinovi koji zaista izgledaju impresivno), mogucnost stelovanja svega vezano za refleksiju ikonica, minimize opcije kao na linuxu, refleksija na otvorene programe koji se minimiziraju, u ostalom probajte pa javite utiske, ja licno vise ne koristim Object Dock jer mi izgleda bedno u odnosu na ovo...pozz

Gde da nadjem gadget playlistu za winamp koja ide u slidebar na visti?

PS. Kod mene samo jednastovno nista zapanjujuce:D:D:d

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    400.3 KB · Pregleda: 170
zaboravio sam da napomenem, novi Xwindows Dock 5.6, ubija na mesto kako radi, novi efekti za stack, ima i dosta novih dockleta, sve dodatke za njega mozete naci na www.aqua-soft.org forumu (poceli su da izlaze novi skinovi koji zaista izgledaju impresivno), mogucnost stelovanja svega vezano za refleksiju ikonica, minimize opcije kao na linuxu, refleksija na otvorene programe koji se minimiziraju, u ostalom probajte pa javite utiske, ja licno vise ne koristim Object Dock jer mi izgleda bedno u odnosu na ovo...pozz

Ajde pomagaj :)

Kako da nateram program da se pokrece kao maximized? ObjectDock ima tu opciju :(

ha! dobro ti je pitanje, veruj mi da jos nisam provalio to... :), znaci da mi nisi rekao ne bih ni skontao da to fali, nervira me samo za startovanje Total Commander-a svi ostali programi pamte sami kako su poslednji put pokretani... ajde kad saznam javljam

ha! dobro ti je pitanje, veruj mi da jos nisam provalio to... :), znaci da mi nisi rekao ne bih ni skontao da to fali, nervira me samo za startovanje Total Commander-a svi ostali programi pamte sami kako su poslednji put pokretani... ajde kad saznam javljam

I mene smara za TC. Postoji arguments polje ali ja ne znam kako da napisem to kao argument :|

Smara me jos jedna stvar - ja drzim dock na 25px iznad ivice ekrana (iznad taskbara). ObjectDock se activira na hover kada povucem misa skroz na dno a XWD ne (i bas mi je problem da ga pozovem dok je ispod). Ima li tu nekog leka?

Poslednja izmena:
Evo ga i moj novi desk sa promenjenim Dock-om (testiram XWD).

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    387 KB · Pregleda: 206
I mene smara za TC. Postoji arguments polje ali ja ne znam kako da napisem to kao argument :|

Smara me jos jedna stvar - ja drzim dock na 25px iznad ivice ekrana (iznad taskbara). ObjectDock se activira na hover kada povucem misa skroz na dno a XWD ne (i bas mi je problem da ga pozovem dok je ispod). Ima li tu nekog leka?
za ovo mislim da ima, nisam jos ni stigao sve lepo da pogledam sta ima od opcija ovaj novi 5.6 ali na prvi pogled u odnosu na stariju verziju ima dosta poboljsanja i izbacenih bugova, najvervoatnije da ako nesto fali i u ovoj verziji (a evo vidimo da fali) bice sredjeno u sledecoj verziji, lik koji pravi XWD uvek sredjuje sve ovo na vreme... tako da je najbolje cekati noviju verziju za sada...

A sad da cujem tvoje misljenje na prvi pogled kako ti se cini u odnosu na OD?

Pa, gneralno je bolji od OD. Ima mnogo vecu mogucnost podesavanja samog izgleda, postoje refleksije, senke iza ikonica, refleksija prozora, dobra animacija ikonica.... prosto bolje je odradjen.

E sad, pored dve gore pomenute stvari ima jos jedna na kojoj moraju da porade a to je tecnost animacije prilikom uklanjanja strelice sa docka (dock se tada smanjuje jer se i ikonice smanjuju) - kod OD je to mnogo vise smooth, ovde imam osecaj kao da mi malko secka :) sto je u biti nemoguce.

Generalno, ja sam zadovoljan :) Ako nastave sa intezivnim razvojem, ovo ce biti pun pogodak do verzije 6.

Poslednja izmena:
Pa, gneralno je bolji od OD. Ima mnogo vecu mogucnost podesavanja samog izgleda, postoje refleksije, senke iza ikonica, refleksija prozora, dobra animacija ikonica.... prosto bolje je odradjen.

E sad, pored dve gore pomenute stvari ima jos jedna na kojoj moraju da porade a to je tecnost animacije prilikom uklanjanja strelice sa docka (dock se tada smanjuje jer se i ikonice smanjuju) - kod OD je to mnogo vise smooth, ovde imam osecaj kao da mi malko secka :) sto je u biti nemoguce.

Generalno, ja sam zadovoljan :) Ako nastave sa intezivnim razvojem, ovo ce biti pun pogodak do verzije 6.

e ovome ja pricam :), zavoravio sam OD cim sam ugledao XWD... XWD ima dosta sitnih podesavanja i kada se jednom nameste kako treba dock radi nenormalno dobro, ali naravno izlaskom svake novije verzije sve je bolji i bolji... dok OD posle 1.9 Plus ja ne pamtim da je izasla novija verzija a ova se vuce vec nekih godinu dana ako ne i duze...

edit: jel si isprobao STACK efekte, pogledaj u podesavanjima ima oko 6-7 efekta, prilicno zanimljivih u zavisnosti da li je stack prikazan kao FAN ili kao GRID...

Poslednja izmena:
Probao sam Stack i lici na onaj na MacOS-u :D u stvari najpriblizniji je (u odnosu na OD).

pa da jer je kod XWD stack native u odnosu na OD kod koga izgleda bezvezno tj nemas stack nego mozes samo da namestis da ti se neki folder pokazuje kao stack, dko kod XWD-a lepo stavljas u stack sta god hoces, evo kod mene lepo se vidi na screen-u, stack samo za igre...

Prilozi

• 1stack.jpg
    1stack.jpg
    360.5 KB · Pregleda: 149
kako namestite trash ikonicu (sliku za empy i sliku za full)?

kako namestite trash ikonicu (sliku za empy i sliku za full)?

Menjanjem slicica u Skins direktorijumu - imas Current sto oznacava trenutni skin i imas Default, u slucaju da skin nema nikakve ikonice.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno