Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ pakiman:

Sta si koristio (koju temu, itd.) i na koju foru je taskbar transparentan (Glass2k ili sta)?

Bez starta

Ne znam ciji je wall, samo znam da ga imam u kompu :)
Uploadovano...

Da dodam i original ;)

Prilozi

• 2560x1600.jpg
    2560x1600.jpg
    537.6 KB · Pregleda: 182
Ja imam temu za Operu sa tom slikom!!! a sad imam i wallpaper :D:D:d

Evo i mog. :)

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    160.1 KB · Pregleda: 220
Kako vam se dopada? Ova prva je sa widgetom network monster, a druga nije, lepse mi je bez, ali koristan je widget pa ga drzim.

Poslednja izmena:
jel probao neko XWindows Dock 5.2.3, znaci prog je mali ali ubija na mesto, znaci ono klasika dock i te fore, ali ima refleksiju u sebi znaci koju god ikonicu da stavite imace refleksiju, ima native stack koji je skroz izmenljiv i to sa prilicno odlicnim animacijama, poseduje i sound effects, u ostalom probajte...
http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50179

Ae stavi neki shot da vidimo kako to izgleda. :)

nemoj da stavljas.nema uninstall a odvratan je ;)

sto odvratan? pa za promenu malo, u odnosu na OD je zanimljiv.... bar meni, a cini ti se da je odvratan, jeste u pocetku ali kad nastelujes sve lepo i neke stvari iskljucis a neke ukljucis onda je dobar...

evo par screenshot-a Xwindows Dock-a, ukljucena refleksija, iskljucen windows reflection jer onda pravi neku cudnu refleksiju od pozadi ikonica, minimize funkcija kao na Linuxu, stack je native, znaci ono sto je u stack-u vidi se uvek, evo iza joypad ikonoce vidi se GTA ikonica recimo, u ostalom probajte ne kosta vas nista...pozz

Prilozi

• desk1res.jpg
    desk1res.jpg
    332.3 KB · Pregleda: 131
  • minimzeres.jpg
    minimzeres.jpg
    499.9 KB · Pregleda: 150
  • resstack1.jpg
    resstack1.jpg
    334.5 KB · Pregleda: 105
  • resstack 2.jpg
    resstack 2.jpg
    325.6 KB · Pregleda: 121
Skins Factory - DarkMatter + Yahoo widgets i RocketDock

Prilozi

• Ecchi.JPG
    Ecchi.JPG
    255.1 KB · Pregleda: 205
Ja sam izgleda stvarno retard. :D Kako vi instalirate ili namestite te widgete? Svideo mi se ovaj za weather, pa reko aj i ja da stavim, i downloadovao sam, ali dalji postupak ne znam. Evo stoji mi na desktopu widescapeweather.widget fajl.

Ja sam izgleda stvarno retard. :D Kako vi instalirate ili namestite te widgete? Svideo mi se ovaj za weather, pa reko aj i ja da stavim, i downloadovao sam, ali dalji postupak ne znam. Evo stoji mi na desktopu widescapeweather.widget fajl.

Idi na http://widgets.yahoo.com/download/ i klini na Get Started Now (desno gore :)) ;)
Kad "krenes" pod 1. ce biti preuzmanje programa...

Poslednja izmena:
Friško instalirana Vista ;)

Sad krećem u pohod na widgete, Objectdockove i tako... :p

Prilozi

• 2009-01-11_1853162.jpg
    2009-01-11_1853162.jpg
    136.1 KB · Pregleda: 230
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno