Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koje programe koristite za menjanje tema/icona?

capture8lo.th.jpg

Poslednja izmena:
XPize je trenutno nedostupan....
Icon Tweaker sam skinuo pa cu da probam popodne.

a za menjane tema ?

Xpize ne sluzi za promenu ikona... Tj. on ne omogucava ucitavanje bilo kojih ikona, vec menja sistemske DLL-ove nekim svojim grafickim resenjima... Ne izgleda lose.

Za menjanje tema probaj UXTheme Pathcer ili StyleXP. Moze i Window Blinds, ali on koristi sopstveni engine za temice...

Na Mac-u mozes da koristis Shapeshifter :)

XPize is a GUI enhancer for Windows XP and above. It replaces most of the non-XP icons, avis and bmps that Microsoft has always overlooked.

The installer simply automates the process of replacing resources in critical system files, making your XP's look better.

takodje, UXTheme Patcher je ugradjen u XPize, pa ga nije potrebno dodatno instalirati... štaviše, odmah se dobija i Royale tema ;)

izgleda da je sajt trenutno malo down... evo, moze se skinuti odavde:
http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_16611844.html
(klik na Zum Download, pa na Gratis Download)

info:
http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Other-Desktop-Enhancements/XPize.shtml

Ta crna tacka je informer-widget za yahoo widget engine (tnx kUdtiHaEX:)

Spisak programa isto za yahoo diget engine - widget se zove Shortcut_menager

Poslednja izmena:

tnx Ronnie :)

@eatmyshorts: Zašto ti je screenshot tako lošeg kvaliteta?

Zato sto mi je dial-up konekcija na kojoj sam trenutno ocajna pa ne mogu da uploadujem nista vece :D

evo jedan zanimljiv wallpaper :)

Sjajan je :) Gde ga nadje?

Jedno pitanje za korisnike Yahoo widget-a: Jel moguce nekako "naterati" widgete da non-stop budu prikazani jer cim otvorim npr. browser oni nestanu tj kada zatvorim browser oni su tu. Znam da widgete pozivam sa hot-key (F8) ali me interesuje da li je moguce da widgeti sve vreme budu u prvom planu.

xtreme systems samo sam ih malo izmenio :)

evo i black version ;)

a evo i originali:

black & white

Evo konacno full verzije :smash:

Prilozi

• desktop.JPG
    desktop.JPG
    130.2 KB · Pregleda: 172
  • desktop2.JPG
    desktop2.JPG
    88.1 KB · Pregleda: 187
mmmm...Vladstudio rulez !

Milane, slike su super, daj jos ako imas :)

Eve i mog pivceta :D

Prilozi

• desktop.JPG
    desktop.JPG
    131.4 KB · Pregleda: 159
evo i mog desktopa :p

Prilozi

• img.jpg
    img.jpg
    337.4 KB · Pregleda: 288
Poslednja izmena:
Od svih Win desktopa samo Zoni-ev bih mogao da koristim, svi ostali su nesto NABUDZNENI, prepuni glupih spamova na desktopu (tipa: vremenska prognoza, neke hdd/mem info...) i nekih extra bar-ova na desktopu. Ja volim da sve bude sto prostije, sve ojadjeno do kraja. Sto ruznije to bolje :). > Primer: moj desktop!

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    38.5 KB · Pregleda: 217
  • 2.JPG
    2.JPG
    91.2 KB · Pregleda: 182
Evo i mog cuda: classic tema i sve ostalo.
Od pre 2-3 meseca sam poceo da koristim search i za Desktop, a pre toga nisam, verujte mi :lol:

Prilozi

• untitled1.jpg
    untitled1.jpg
    118.5 KB · Pregleda: 273
E sad kako se sve to radi...Ima bash dosta lepo odradjenih desktopa...Zanima me kako se stavlja vremenska prognoza...???

Ma imas tih tzv. widgeta na sve strane, samo jos sto ne izbace neki sto ti meri pritisak.

evo i mene

Prilozi

• Image-0000.jpg
    Image-0000.jpg
    107.1 KB · Pregleda: 299
Aj neshto preciznije,gde da skinem...Koji mi je najbolji prog gde mogu sam da biram ikonice...?
Teme i ostalo,da sklopim neshto lepo?

Poslednja izmena:
vidi na www.adni18.com za Liveweather, u svakom slucaju

kod za beograd je YIXX0005, cini mi se

Ok,to sam namestio,ali me zanima da li moze da se namesti da se ukljucuje automatski svaki put kad uklucish komp poshto meni nece...?
I joshe me zanima gde mogu da skidam josh tema i ikonica psohto mi neke nisu bash a kad pokusham da ih promenim napishe mi da nemam koju da ubacim umesto postojece!

Pa ako nista, stavi program u windows-ov startup, ja ga pokrecem rucno kada se setim ..

sto se ikonica tice, najbolje je da skidas cele pakete, gore u temi cini mi se linkova sa ok temama (jednu od njih sam poceo da koristim), a taj problem ne znam sta ti znaci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno