Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle se mogu skinuti WB teme za Vistu ?
Na deviant-u ne nalazim bas nesto mnogo za Vistu, za Wincustomize nisam registrovan ..

Ima li negde neki dobar izbor za skidanje ? :)

sto nadjes na dA bolje neces naci :)

mada batali taj WB

pa msstyles. obicne visual styles (samo treba da patchujes uxtheme.dll)

Moze wall:)

Zamenio bi dll.-ove ali ne mogu posto samo da copy-paste-ujem nove u Visti.
Naso sam ovo
Ali, ne mogu da download-ujem ovaj Replacer ..

Jel ima neki drugi nacin da zamenim fajlove ?

Safe mode?

Pa nece :( kaze da ga kao vec koristi a ne mogu da ubijem process u task manager-u kad ga tamo ...nema ..?

Inace, ovako trazi i dozvolu ali to mogu da pomenim i vec jesam za svaki ali opet kao ga vec koristi i zato ne mogu da ga zamenim ..

ja koristim ovaj Replacer, valjda radi i na Visti

Prilozi

• Replacer.zip
    9.8 KB · Pregleda: 31
Ne mogu da ubacim u njega orig. fajl-ove, mogu da ukucam ime i onda mi kaze da drag-ujem zamenu to sam uradio za themeui ali onda nece za drugi i moram da restartujem program i da obrisem .ReplacerTemp folder koji se kreira da bi mogao ponovo ovo, kad to uradim i kad hocu jos ova 2 da zamenim isto moram da ukucam ime ( znaci npr. shsvcs.dll ) i onda kaze da dovucem zamenu za njega medjutim ovaj put ne mogu da dovucem ( nema ono + kad predje u window jednostavno ne moze da se dovuce ) ..

Guglaj "Take Ownership". :) Instaliraj to, desni klik na .dll koji hoćeš da izmeniš, take ownership, preimenuj mu ekstenziju u recimo .old i ubaci nov .dll i to je cela fora. Kapiram da hoćeš uxtheme da patchuješ?

Hmm, čudno, ja sam odradio onako kao što sam ti napisao gore i sve je proradilo.

Eto. :) Sad, odmah na deviantart i 'vataj Fuji temu. :D

Ok je, čak je i dobro ako ti nešto slučajno ne radi, samo vratiš te backup .old fajlove umesto ovih i to je to. :)

@masamunea

шта користиш за време и за мониор? Одавно тражим нешто тако једноставно...

Aj pomozite win-mod n00b-u jos malo :)
Sta obicno koristite kad "gadget-e" ? znaci za weather, CPU idt ..

Ja drzim sidebar na Visti ali je mnogo bre ruzan, takodje, mi je jako bitno da mogu da vidim usage jezgra, vreme napolju, RAM usage i net usage, pa cak i Gmail klient ..

Yahoo widgets mi se nesto i ne svidja, bar ono sto sam nasao tu, a trazim nesto jednostavno sto ne zauzima puno prostora ..

Aj pomozite win-mod n00b-u jos malo :)
Sta obicno koristite kad "gadget-e" ? znaci za weather, CPU idt ..

Ja drzim sidebar na Visti ali je mnogo bre ruzan, takodje, mi je jako bitno da mogu da vidim usage jezgra, vreme napolju, RAM usage i net usage, pa cak i Gmail klient ..

Yahoo widgets mi se nesto i ne svidja, bar ono sto sam nasao tu, a trazim nesto jednostavno sto ne zauzima puno prostora ..

Vistin Side bar je odlican, a akoti se ne svidja proguglaj ima resenja da ga skinujes ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno