Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lep wallpaper kutija.:wave:

Ovo ce taman lepo da se slozi sa mojim novim 24" monitorom :)

vidis kako znam :)

Jep, samo da ga ovi likovi iz Imtela donesu iz magacina :trust:

Jel' zna neko od vas modder-a da li postoji onaj Start menu search (iz Vista-e) a da je za XP? Ako postoji, bacite i neki link...

Hvala

p.s. Izvinjavam se ako je pitanje vec bilo, ali stvarno nemam vremena da prelistam svih 86 stranica

Imas Vista Start Menu mod za XP ali nisam siguran da li search radi (mislim da ne).

ne radi. onako kako radi na visti ni ne moze na xp.

evo mali wallpaper pack :)

vectorcarshn5.jpg

Vector Cars | 1600x1200 | 10MB

Hmm, mislio sam samo onaj search za aplikacije i sl, ne emulaciju celog Start menu-a, al' nema veze, verovatno ni to ne funkcionise/postoji. Hvala u svakom slucaju :wave:

Novi Screenshot!!!

Prilozi

• maserati_granturismo_2007_01_b.jpg
    maserati_granturismo_2007_01_b.jpg
    324.1 KB · Pregleda: 46
  • maserati_granturismo_2008_01_b.jpg
    maserati_granturismo_2008_01_b.jpg
    356.3 KB · Pregleda: 48
Ovaj desno, krem boje, vrlo često je parkiran ispred "Kluba Ljubitelja Uživanja" na Vračaru. Čovek koji ga vozi, star nekih četrdesetak godina, uvek pije Nescafé i sok od narandže. Nekako se namesti da uvek sedimo sto do stola...

Poslednja izmena:
Ovaj desno, krem boje, vrlo često je parkiran ispred "Kluba Ljubitelja Uživanja" na Vračaru. Čovek koji ga vozi, star nekih četrdesetak godina, uvek pije Nescafé i sok od narandže. Nekako se namesti da uvek sedimo sto do stola...
hehehe pazi ga nas mladi STALKER hehehe, jel neko gleda TWO AND A HALF MEN? Znate ko je Rose?

Da, "dadilja" Charlie Sheen-u :p. Sta, ona vozi Maseratija u stvarnosti ? :)

Poslednja izmena:
Ja vidjam crni Granturismo relativno chesto, ali taj krem nisam vidjao...

Jel' zna neko od vas modder-a da li postoji onaj Start menu search (iz Vista-e) a da je za XP? Ako postoji, bacite i neki link...

Hvala

p.s. Izvinjavam se ako je pitanje vec bilo, ali stvarno nemam vremena da prelistam svih 86 stranica

Stavio sam sebi Vista transformation pack 8.01 juce i uz nju dobio i masu malih programcica za svasta. I ne znam koji od tih programa radi start menu, ali radi taj search kao u Visti. Tak da eto, proguglaj malo i nadji koji programi su u Vista transformation packu pa downloaduj samo taj jedan koji to radi.
Pozzz

pa evo ga RCW je kao Rose za ovog sto vozi maserati, pazi kad zna i sta pije hehe :p:p:p

(salim se ne mislim ovo stvarno NHF rcw)

@ pavlex: Hvala :wave: , pro-Google-acu malo pa mozda i nadjem...posto mi se cini da je to jedina korisna stvar u Vista-i.

Pozz

lepo ronnie :)
jeli gotov taj leopard :D

Nije još. Nemam baš vremena ovih nedelja...

Hvala

Ima, zove se "Vistart". Identican je kao u Visti, i search (uprkos izjavama nekih ovde :) ) radi, ako ti je ukljucen indexing i imas NTFS onda cak prilicno brzo radi. Verovatno nije kao vistin engine ali ***.

nije valjda da ti je ukljucen indexing :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno