Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ga gadget ali je beskoristan samo prikazuje volume level i levi i desni speaker vu meter, ne moze preko njega da se podesava zvuk ali lepo izgleda btw

e u stvari mzoe da se podesava zvuk tockic gore dole heheh ovo nisam znao do sad

Prilozi

• Volume_control_by_Morpheusvista.rar
    522.7 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
ma jok bre ovo uopste ne jede ram sve ukupno daj boze da jede 70 MB, evo ovo je USED RAM nije koliko je free nego koliko je iskorisceno, inace vista sama u leru jede nekih 1.5 GB sto je skroz ok a evo imam preko toga jos 130 i kusur da je pojedeno, mada rade nekoliko programa u pozadini koji nisu za customization tako da ne jede ovo ram koliko si mislio da jede, drugacije vista adresira ram nego XP, u visti se desava da bude iskorisceno i svih 4 GB rama, ali to je i normalno raim je tu da bi se koristio a ne kao na XP da zuji u prazno

Offtopic:
Ccc, sta je ono RM u trayu? :) :smackbum:

pa... kad imamo dobar up na adslu :d

Koristi li neko Desktoptopia za Mac OS X? Ono čudo za wallpapere što po zahtevu menja desktop? Svlači ih sa neta! Nije loša stvar. Ima dobrih :)

2 studiovpc - hvala :)

Poslednja izmena:
Samo neka odmah ne krenu ostri komentar na to "sta ce zenska dupeta ne zenskom desktopu" . . . Nisam ga sebi pravila. Enjoy!

Poslednja izmena:
e a koje su ti ovo ikone koji pack? daj link ako imas

Ikonice levo sam iskopala sa DA tako sto sam u pretrazivac upisala ( mac ).

Ikonice desno sam nasla slucajno na DA ( ne znam tacno koje su ).

Ikonice u docku su ecqlipse 2 sa DA.

Sat je Analogue Vista Clock ( tema u njemu je black skin ).

Tribale oko njega sam sama dodala pomocu Photoshop-a . . .

Kalendar, v. prognoza i system info su Yahoo Widgets ( negde pri pocetku rublike" top rated " sam ih nasla ).

Vista tema je "fuji" takodje sa DA.

:)

Poslednja izmena:
Ikonice levo sam iskopala sa DA tako sto sam u pretrazivac upisala ( mac ).

Ikonice desno sam nasla slucajno na DA ( ne znam tacno koje su ).

Ikonice u docku su ecqlipse 2 sa DA.

Sat je Analogue Vista Clock ( tema u njemu je black skin ).

Tribale oko njega sam sama dodala pomocu Photoshop-a . . .

Kalendar, v. prognoza i system info su Yahoo Widgets ( negde pri pocetku rublike" top rated " sam ih nasla ).

Vista tema je "fuji" takodje sa DA.

:)
blagodarim na odgovoru, sve imam osim ikonica a i ovaj DA je tako sugavo organizovan da mi muka pripadne kad nesto treba da nadjem ali ima najbolje stvari...

evo jedne nove temice, transblack2, i suvise tamna za moj ukus ali nekako mi odgovara za sada. Narocito su mi cool nove ikonice za COMPUTER, ne znam za koju da se odlucim da drzim na dalje da li blue ili orange

edit: evo jos jedne slicke gde je izmenjen explorer background da bude beo (tranblack2 white tema)
edit 2: zelena pozadina, fuji 2 tema, pozadina greestripes (nema n) by invaderjohn

Prilozi

• transblack2-1.jpg
    transblack2-1.jpg
    123.9 KB · Pregleda: 69
  • transblack2-2.jpg
    transblack2-2.jpg
    122.3 KB · Pregleda: 64
  • transblack2-3.jpg
    transblack2-3.jpg
    164.4 KB · Pregleda: 80
  • trasblack white explorer.jpg
    trasblack white explorer.jpg
    136.6 KB · Pregleda: 72
  • fuji2.jpg
    fuji2.jpg
    117.3 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Jedno pitanje, što ovoliko ikona? Mislim, imaš dock sa strane, dole, gore ikone u quick launch-u.. Nerazumljivo mi je to.

Pozdrav. :wave:

evo jedne nove temice, transblack2, i suvise tamna za moj ukus ali nekako mi odgovara za sada. Narocito su mi cool nove ikonice za COMPUTER, ne znam za koju da se odlucim da drzim na dalje da li blue ili orange

edit: evo jos jedne slicke gde je izmenjen explorer background da bude beo (tranblack2 white tema)
edit 2: zelena pozadina, fuji 2 tema, pozadina greestripes (nema n) by invaderjohn

Druže, koji to dock koristiš pa ima flyout meni kao kod Leoparda? :wave:

Mali refresh Windows desktopa.

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    328 KB · Pregleda: 122
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno