Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Poslednja izmena:
Da, Kate Moss mi izlgeda kao da ima anoreksiju i da je drogirana :d. Kate B. je mnooogo bolja. ;)

Poslednja izmena:
Pre ce biti da je bulimija i anoreksija u isto vreme...:D
Slazem se za ovo drugonavedeno.:smoke:

Poslednja izmena:
a ko kaze da je bolja :p

btw moze i ovo :D
MF

Evo i moj ss ali nije final,nesto mi tu fali....

Prilozi

• scrns.JPG
    scrns.JPG
    94.4 KB · Pregleda: 78
razmislajo sam se da li da stavim kate ili ovu (imam jos jednu MF), ali ove su jako svetle, ne volim mnogo belog na wallpaperu.

razmislajo sam se da li da stavim kate ili ovu (imam jos jednu MF), ali ove su jako svetle, ne volim mnogo belog na wallpaperu.

Ja ne bih razmishljao, znao bih odmah koju da stavim, chitaj Mis Trasformerku, copyright by colt...:smoke:

vracamo se na temu... evo ovako, napravo sam mali video file o mom modu, znaci ono klasika kako izgleda win, efekti na delu i tako to, cisto da se vidi sta se postize modovanjem. Pa... ko voli neka izvoli http://www.sendspace.com/file/e266qo file je 46 MB zapakovan, u pitanju je 720p HD rezolucija tako da se sve lepo vidi. Ocekujem komentare na ovo. Pozz

Lepo, lepo :)
Reci mi posto sam ja jos uvek tek povrsan sa svim ovim stvarima.
Sta je tj. koji program je ovaj sto ga svi i imate sto ti stoji levo znaci, Applications, Games idt...
A drugo, sta je gore ? tj. zanima me konkretno ovaj "browse HDD-a" to mi se djasvi :)
*edit* izvalio ovo za HDD samo jos ovo levo.,,

Poslednja izmena:
to je tabbed dock u object dock plus

Nasao sam screenshot za Dock Plus, sad sam izvalio da su to u stvari njegove opcije, ja imam onu basic verziju pa zato nisam ni znao, sada skidam plus verziju, hvala u svakom slucaju

Poslednja izmena:
Lepo, lepo :)
Reci mi posto sam ja jos uvek tek povrsan sa svim ovim stvarima.
Sta je tj. koji program je ovaj sto ga svi i imate sto ti stoji levo znaci, Applications, Games idt...
A drugo, sta je gore ? tj. zanima me konkretno ovaj "browse HDD-a" to mi se djasvi :)
*edit* izvalio ovo za HDD samo jos ovo levo.,,
hehe ja sam povrsan takodje, zvanican moder sam tek 3 dana pa ti vidi. Nego lepo sam ja stavio u credits kome idu zasluge za pomoc. Inace ono je Object Dock Plus 1.9, ono sa strane su njegovi TABBED DOCKS a gore je klasican DOCK. Za teme koristim WindowBlinds 6.02 Enhanced, onda za onu foru kao na mac-u koristim DExposE 2, i za ikonicu Computer koristim Ave Desk 1.4 (moze tu da se namestaju i jos gluposti sa njim slican je kao Yahoo Widgets), i ono dole za vreme to je Yahoo Widgets

e da totalna transparencija svega i svacega, od prozora do menija to se namesta u WindowBlinds-u takodje, moze da se namesta transparencija do mile volje od jedva vidljivog do skroz vidljivog.

Poslednja izmena:
WindowBlinds sam ranije koristio na XPu sad ne na Visti, svidja mi se stock izgleda :D
Namestio sam sad Dock+, mnogo mi je uredniji desk sada, jos samo da pitam, jel DExposE 2 ovo za HDD ?

Poslednja izmena:
ma jok, DExposE je kao Expose na MAC-u. Ono za HDD je iz dock-a uzmi idi na add dock pa na custom flyout menu i namesti bilo koji folder da ti otvara tako

Poslednja izmena:
Aha, a kako da ubacim "podkategoriju" ?
Recimo ako imam disk D i tu je folder filmovi pa recimo hitmen.
Ja kad ubacim tu filmovi folder onda kad kliknem tu on otvori taj folder a ne ide dalje da lista recimo sve filmove u folderu da prelista tako na desku, ako me razumes ?

Poslednja izmena:
Aha, a kako da ubacim "podkategoriju" ?
Recimo ako imam disk D i tu je folder filmovi pa recimo hitmen.
Ja kad ubacim tu filmovi folder onda kad kliknem tu on otvori taj folder a ne ide dalje da lista recimo sve filmove u folderu da prelista tako na desku, ako me razumes ?
ako imas mnooogoo fajlova u jednom folderu onda otvori listu koja izgleda kao klasican meni, nece svuda onako da vrti

Au, shta ga je raznih alata tu sunce ti...:smoke:

Ok, hvala puno sa svemu! :)
Evo kako sam na kraju uradio sve ,)
auuu dobar ti wall daj link :p

e da imam samo jednu zamerku prvo na sebe za onaj video pa onda na tvoj desk, sto se tice mene kompletno sam ispustio sidebar iz vida da postoji, znaci nema ga uopste na video fajlu ali nema ni veze, a sad kod tebe samo sitna zamerka, uzmi stavi lock taskbar da ti se ne vidi onaj razdelnik dole kod aktivnih prozora.
Ovo za winamp jel ovo docklet za avedesk? ako jeste koji si koristio jer meni nikako nece da radi sa winamp 5.53, mogu samo da gasim winamp preko deskleta nikako da koristim kontrole, dok recimo preko yahoo widgetsa sve radi super

sredio sam avetunes da kontrolise winamp, nisam ni izvalio da treba plugin za winamp tj jesam ali je pucala instalacija za njega ali kada se prekine instalacija preko task managera ispada da je ipak instaliran posto zaglavljuje install na Visti x64, sad jos da jurim skinove...

Poslednja izmena:
Lockovo sam taskbar :)
Nemam linkove imam na hardu par solidnih wallpapera slicnih ovome i ovaj ( oko 20-tak u ovom stilu ) evo fotka, da ti saljem na mail ?
Ovo za winamp..nista te nisam razumeo :D

Evo ti screen pa ako ti se neki svidja reci,

Prilozi

• OO.jpg
    OO.jpg
    166.6 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
Lockovo sam taskbar :)
Nemam linkove imam na hardu par solidnih wallpapera slicnih ovome i ovaj ( oko 20-tak u ovom stilu ) evo fotka, da ti saljem na mail ?
Ovo za winamp..nista te nisam razumeo :D

Evo ti screen pa ako ti se neki svidja reci,
ajd posalji mi na mail, ovi ostali manje vise mi se svidjaju i ne svidjaju, nisu wide screen to me kolje, posalji mi samo onaj prvo za koji sam te pitao a ove ostale cu naci na DA ili na interfacelift. Hvala u svakom slucaju, a ono za Winamp nista sredio sam stvar radi sve

pozzz

Prilozi

• ScreenShot013.jpg
    ScreenShot013.jpg
    78.6 KB · Pregleda: 63
  • ScreenShot014.jpg
    ScreenShot014.jpg
    156.1 KB · Pregleda: 68
  • ScreenShot015.jpg
    ScreenShot015.jpg
    96.9 KB · Pregleda: 63
  • ScreenShot016.jpg