Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma skinuo sam prvo tigrica, stize nova maca :)
Mada mislim da je bruseni metal u tigru lepsa tema ;)

P.S.
Evo prilagodio sam i stavio dock na standardnu poziciju...

nesto mnogo mutno za 1.4MB :trust:

Neiskusan Mac korisnik :p

meni se svidjaju fontovi na leopardu, onako kao da su ugravirani :)

jeli ti je barem presnimio onaj dvd :)

Eh malo je off, al kad vec spomene imageshack, meni otvara 15-20sec kada tamo hostujete screen-ove :mad: :zgran:
Pre mi se izvrti SPi 32m nego sto se otvori slika !
Nabacite bre na allyoucanupload ili tako nesto tu se otvara slika za 2-3sec :D

pa zato sto linkuju ka onoj smart page... umesto da izmene link u url tagu za direct link ka slici, bez onih glupih reklama

@illidan
MA evo stigli smo do 79% presnimavanja :D :D :D
I za to cu da ga navatam valjda ;)

WellCuM to Jap0n :p

btw, illidan i Vas jos par :) Kako postavljate one gotivne thumbnails koji vode do vasih screenova ? :p Neki poseban upload space ili male tajne velikih majstora ? :D

Poslednja izmena:

ili photoshop

the dawn of a new species :)

Bolje nek da link za siroke narodne mase...

He he, drago mi je da vam se dopada. :) Nije nikakav pack u pitanju. ''Rucno'' sam sastavljala svaku stvar posebno . . . Dakle da pocnemo polako :)

Xp tema je NiteLite XP sa deviantART-a ( ovu ideju sam odakvno ukrala od Iledena jer je stvarno super skin ;))

Pozadina je Envision X takodje sa deviantART-a

PNG ikonice su ubacene u AveDesk a nalaze se na wincustomize.com-u pod nazivom K-TEK 4D ,)

Iste ikonice koriscene su dole u Objectdock-u, a refleksiju sam postigla uz pomoc Photoshopa ( svaku ikonicu sam duplirala, zatim rotirala i na kraju izbledjivala . . . :type: )

Objectdock skin je Jet Black leopard isto sa deviantART-a

Ostale ikonice dole u dock-u su koriscene sa iconspedia.com-a

6 ikonica sa desne strane: sat, kalendar itd. su takodje dodatna dva object docka nacentrirana u odredjeni polozaj. :eyebrows:

Skin za sat i kalendar su takodje sa wincustomize.com-a

Poslednja izmena:
He he, drago mi je da vam se dopada. :) Nije nikakav pack u pitanju. ''Rucno'' sam sastavljala svaku stvar posebno . . . Dakle da pocnemo polako :)

Xp tema je NiteLite XP sa deviantART-a ( ovu ideju sam odakvno ukrala od Iledena jer je stvarno super skin ;))

Pozadina je Envision X takodje sa deviantART-a

PNG ikonice su ubacene u AveDesk a nalaze se na wincustomize.com-u pod nazivom K-TEK 4D ,)

Iste ikonice koriscene su dole u Objectdock-u, a refleksiju sam postigla uz pomoc Photoshopa ( svaku ikonicu sam duplirala, zatim rotirala i na kraju izbledjivala . . . :type: )

Objectdock skin je Jet Black leopard isto sa deviantART-a

Ostale ikonice dole u dock-u su koriscene sa iconspedia.com-a

6 ikonica sa desne strane: sat, kalendar itd. su takodje dodatna dva object docka nacentrirana u odredjeni polozaj. :eyebrows:

Skin za sat i kalendar su takodje sa wincustomize.com-a

Micika....ti si devojka mojih snova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave:

hahahaha...

micika bas ti je kool ikonica za my computer :)

Koji ste geekovi.... videli ribu sa kulerom na desktopu i odmah je svi zaskocili :D
doduse nismo sigurni da je zensko :)

Poslednja izmena:
Koji ste geekovi.... videli ribu sa kulerom na desktopu i odmah je svi zaskocili :D
doduse nismo sigurni da je zensko :)

E za tebe samo tri :mad::mad::mad: jer si ipak moderator i kikujes usere around the clock!!!!!!

Micika ne slusaj ove tipove ovde.....ti si devojka mojih snova....skinucu ti jos lepse Windows modove sa nebaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! For your eyes only!!!!!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno