Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konacno sam se naterao da malo osvezim desktop, voleo bih da cujem komentare :)

Evo i mog desktop-a.

Sve je kao što vidite minimalno, tačnije nema ničeg osim kante za smeće.
Uz Ilidan-ovu pomoć ovo sam ovako uradio. Do sada mi je quick lunch bio pun do vrha, a sada uz pomoć OD-a sam se otarasio istog, a ovo lepšte izgleda.

Poslednja izmena:
@topuz Vrhunski desk.:smoke:

topuz... extra izgleda :)

/Neo\... radi visual tips :D

Poslednja izmena:
radi radi samo tako :D
i još jednomi nije /Neo\ već _/Neo\_ :D

Meni ovo liči na bb4win ili blacbox uz neki od dock-ova i widget za vreme.

Hvala gospodine :wave:

cist desk(top) :)

odlican wallpaper!

ljudi moj 300_ti post u ovoj temi :D

Pitam se da li bi sa Res Hackerom mogle da se menjaju tray ikonice pojedinih programa? Neke su tako odvratne da prosto bodu oci.

Clean?

Pitam se da li bi sa Res Hackerom mogle da se menjaju tray ikonice pojedinih programa? Neke su tako odvratne da prosto bodu oci.
nemoj da se pitas, nego probaj... ali otprilike znam kako ce se to zavrsiti :D
ja sam pre nesto probavao.. i posle toga su mi pucali doticni programi.

To i ja kontam da moze da se desi..ali bekap EXE fajla uvek moze da se napravi :)

Kutija, jel' to Wally Power 118 na slici?
Moze li link za wall..

@illidan

Druze, koji je iconpack na tom desk(top) screen-u. Te minimalne sive bi mi isle uz wall ..

pozd.

Ali ubedljivo, ubedljivo najjace tray ikonice ima Miranda :laugh:

Evo juče sam i ja čačkao svoj Windows... Znam da je prenatrpano, ali tako će biti dok me ne smori :p

E, da li možda neko zna kako da namestim da mi, kada kliknem na Show Desktop ikonicu u Quick Launch meniju, sa desktopa ne skloni i Sidebar i widget-e?

Evo juče sam i ja čačkao svoj Windows... Znam da je
E, da li možda neko zna kako da namestim da mi, kada kliknem na Show Desktop ikonicu u Quick Launch meniju, sa desktopa ne skloni i Sidebar i widget-e?

Za yahoo wighet odes u properties widgeta koji koristis i stavis u Windows level: Keep below all other windows , a za sidebar ne znam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno