Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo jedno pitanje - koji dock preporučujete, tj. da li svi prave problem u igrama, u smislu da se aktiviraju i kada igram nešto?

bilo koji da stavis, ne pravi nikakav problem. jednostavno se ne pojavljuju.

ObjectDock ne pravi nikakve probleme, bar meni.

slucajno naleteh na netu na ovaj site,ovde imate jako lepe ikonice za dockove
http://www.iconlib.info

ako je neko vecj postavljao ovaj site izvin'te unapred:)

Jel ima neki object dock koji moze da se postavi na sve strane levo,desno,gore i dole ?

Da li postoji nacin da se ObjectDock natera da uvek bude na desktopu pa cak i kada pritisnem WinKey + D?
Jer kad to uradim, on se sakrije... pa moram da pozovem bilo koju aplikaciju da bi se on vratio na desktop.
Trenutno setovanje je "Hide in bgd when not in use".

Probaj drugu opciju od gore (mrzi me da sada prepisujem) da li ti odgovara tako :)
Jel ima neki object dock koji moze da se postavi na sve strane levo,desno,gore i dole ?
ObjectDock moze da ima dockova koliko hoces i gde god hoces.

Poslednja izmena:
Ne odgovara bas.. ponasa se isto :)

Jel moze neko da mi napise, ili postavi link za najbolji dock, gde mogu da kacim ono vremenska prognoza, notes, i tako to, kao kod viste. Znam da je bilo na prethodnim stranama, ali ako neko moze da stavi link. kao i za tool za vremensku prognozu za nasu zemlju. Hvala.

@illidan aj mi okaci onu tray.ico za utorrent :)

znas gde treba staviti?

Prilozi

• tray.rar
    6.6 KB · Pregleda: 53

Prilozi

• tray.rar
    4.9 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Pa pokreni vise instanci :)

*** moj mod Win-a je najjjacii :p

Poslednja izmena:
Ja nemam čime da se pohvalim, ali bih želeo nešto da pitam.
Da ne bih pretraživao svih 54 strane ovog topica nadam se da će se lik koji to koristi javiti.
100% sam siguran da sam ovde video jedan plugin za WinAmp koji mi se JAKO svideo. U pitanju je jedna od sys tray kontrola za WinAmp, ali nije ni jedan sa www.winamp.com . Kako znam. Pa probao sam sve koji tamo postoje i ni jedan nije taj. Taj koji sam odavde skinuo ima i time meter, tj mogu automatski da premotavam pesmu u systray-u.
Nadam se da će se onaj ko ima taj plug in javiti pošto mi samo on fali da kompletiram moj win.

ikonice za uTorrent menjas u folderu C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\uTorrent\ imas ikonicu tray.ico i main.ico (jedna menja u systrayu a druga u prozoru programa)

sta te interesuje za OD? Apps i Games su Tabbed Dock u ObjectDocku plus verzija (tacinje v1.9), u view iskljucis Lock Dock Position i onda mozes da vuces dock po sirini i duzini kako ti odgovara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno