Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, onda tvoj request spada u pirateriju. :)

ha... :)

neutrals8.png

nije piraterija ako ti nesto zelis da das drugome ;)

Koliko sam dugo koristio taj wall... Baš je dobar. :)

imam sva cetiri, ovaj nekako najvise prija ocima :)

Za one koje koriste WLM i taskbar na gornjoj strani ekrana:

Da li vam usporeno prikazuje ko je došao online na MSN? Ja sam morao da isključim taj notification zato što prvu polovinu usporeno otvori, a onda drugu brzo, ako me razumete šta hoću da kažem. Rešio neko ovo? Normalno mi radi kada je taskbar dole.

ja koristim Pidgin :)

I ja sam imao taj problem. Nisam uspeo da ga resim, poceo sam u medjuvremenu da korisim Pidgin.

BTW, Illidane, jel se pravis lud ili uzivas da spamujes? ,)

za sta :)

ovde se ne broje postovi :D

Imam i ja Pidgin ali mi ne odgovara toliko koliko mi WLM odgovara. ;) Pidgin koristim za sve drugo.

EDIT: Zašto Pidgin neće da mi prikaže malo slovo š kada nekome šaljem? Meni normalno prikazuje dok nekome drugome na msnu ne.

EDIT2: Namestio, ne znam kako. :D

Poslednja izmena:
Nista lepse od clean izgleda - do juce sam bio u sivom clean fazonu, a danas rekoh da nabacim vistin izgled na xp. Treba jos object dock da postavim uz gornju ivicu!

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    127.2 KB · Pregleda: 141
Jel može mali help. Instlairao sam WinBlinds6, resetovao mašinu, stavio skin sredio sve kako mi se sviđa, kad ono posle reseta neće da uće u Win?
I kako da namestim da mi nelupa skin na jedan program koji nikako neće da radi ako je "skinovan"?

Sto se tice ovog prvog, mozda si lose odradio 'prilagodjavanje retail verzije domacem trzistu'.
Sto se tice drugog, imas u setingsima da odredis izuzetke za odredjene programe, ako ti vec ta aplikacija brlja najsigurnije je da je stavis na totalni ignore, tj blinds nece pokusavati nista da uradi sa njom.

:-devil-:

Meni to isti papak, samo da vrshi posao :)

A ono gore je mala parodija :)

:D

Poslednja izmena:
moj je lepsi :p

Samo sanjaj :D

Uskoro cete moci da balavite na nove shotove iz Leoparda :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno