Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas taj a nije on uz start meni vec je on sam start meni u prvom listicu mozes da nacickas koliko oces bas mi se svidja

Poslednja izmena:
bas taj a nije on uz start meni vec je on sam start meni u prvom listicu mozes da nacickas koliko oces bas mi se svidja

Pa mozes i u ovom freeware-u da dodas jednu ikonicu za start menu... Meni ikonica za dashboard predstavlja start menu :)

Aha......... Hvala, hvala.
E, sad: namestio sam ovaj donji dok sa tabovima da mi bude na levoj-bočnoj strani monitora i razvukao ga da se pruža vertikalno. Kako da namestim da slova u natpisima tabova stoje uspravno (jedno ispod drugog kao kod Japanaca), a ne ovako? → shot

I probao sam onaj ViStart - simpatično dobiješ start meni kao u visti (providan i sl. :d ), ali radi samo na pravom start dugmetu, kako da ga nateram da radi i sa ovim na object docku?

Poslednja izmena:
Kada se vec pricha o ObjectDock-u, da pitam i ja neshto...

Kako da namestim da mi pokazuje ikonice iz tray-a u dock-u???
Ja shtiklirah da mi pokazuje, ali nemaaa... :S

Sad to valjda moze samo preko sysstat dockleta...

Au al sam se ja istripovao da je vec 07 mesec :D unisti me ova skola.;)

Gde si nasao ove sve ikonice za dock :) Nasao sam slicne ali ima samo 9-10...

pa na internetu :D

iconsne3.png

majke mi, pa dobro :D :d
Sta ikonice su samo 1.40GB ma ajde posalji mi to sa moba ako mozes :D

Ne znam, ima u leopardu dosta lepih resenja, ali sta im je trebala ona vista orosena travica stvarno ne znam... I generalno, taj "wet" look...

Hvala...

Jedno zapazanje: potpuno sam navikao na Milk2 VS i sada mi je sve drugo sto stavim potpuno inferiorno i neupotrebljivo...
Ima li neko ideju sta bi moglo da zameni Milk, smorio me je vise...

Poslednja izmena:

Poslednja izmena:
@ilidan
10x za ikonice strava su:)

Ta "MAC OS Wannabe but it sux big time" tema je ****** :) Neka vam Ronnie kaze koje koriste, bar lice na nesto.

Illidan je lost case :D ocito ne moze da nadje desktop koji ce ga zadovoljiti duze od 3 dana :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno