Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ovaj sam izvadio iz programa Earthdesk. Postoji verzija i za PC i za Mac.

Morao sam da prebacim sliku u JPEG, posto je u originalu (.pict) preko 3 mega.

Prilozi

• EarthDesk.jpg
    EarthDesk.jpg
    368.3 KB · Pregleda: 118
ako necu nabaviti mac zbog neceg drugog, onda cu morati zbog ovog EarthDeska :) super je stvar...ima fora i za win, al nemogu da se setim stranice (Jel zna neko?)

e hvala puno, ja se utripovao da ga ima samo na mac-u...al opet je mac mac
edit: tek sam sad video da je delimir napisao da postoji verzija i za win

Poslednja izmena:
vodi samo racuna da sa tim cudom u pozadini neces imati bas dobar "gaming" experience ;)

Da, PC ionako ne moze da vozi vise od jedne stvari istovremeno, tako da ga refresh desktopa svakih 20-tak minuta baca u totalni rebus :)

Evo ga i aktiviran Earthdesk... Ima dosta fora za podesavanje, a interesantno izgleda...

Prilozi

• earthdesk2.jpg
    earthdesk2.jpg
    299.9 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
:) obracao sam se ljudima koji igraju igre i ionako im fali slobodnog RAM-a. Onda kad nakrkaju object desktop, Desktop X, nucleus i brdo nekih skinova i modifikacija dodju na bench i "kuku lele, ne radi, sece, trza, nece da se pokrene"...

a bre sa 2GB rama ni ne osetis te dzidzabidze :D

A tek sa 4 :D :D :d

sa 4 k'o na mac_u :D

Poslednja izmena:
Kako menjate font od sata i kako menjate ikonice u tray-u (kako da stavim da mi, na primer, bude drugacija ikonica od winampa ili od neta u tray-u)? I jos nesto, kako da stavim kontrole za winamp u taskbar?

Kako menjate font od sata i kako menjate ikonice u tray-u (kako da stavim da mi, na primer, bude drugacija ikonica od winampa ili od neta u tray-u)? I jos nesto, kako da stavim kontrole za winamp u taskbar?

Aj se sad lepo vrati 1-2 stranice unazad i vidi resenje problema :)

Poslednja izmena:
Zahvaljujem se Zoni-ju i kUdtiHaEX-u na pruzenoj pomoci :)

sneak peak at Windows Blinds 6...(to ce biti prava transparentnost :))
LINK

Poslednja izmena:
Evo i mog desktopa:

Prilozi

• desktop2.JPG
    desktop2.JPG
    93.4 KB · Pregleda: 77
  • desktop1.JPG
    desktop1.JPG
    64.3 KB · Pregleda: 68

Ovo mi izgleda mocno...Predpostavljam da je ovo Aston Shell sa raznim pluginovima?Gdje da ih nadjem?bas ovakve?I gdje da nadjem ovu foru s vijestima? :) Postoji li mogucnost da mogu da otvaram ikone sa desktopa a ne na onaj linux nachin :) takodje postoji li mogucnost cut/paste na desni klik?

Simple and beautiful :smoke:

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    89.8 KB · Pregleda: 114
and big :smoke:

Prilozi

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    141.7 KB · Pregleda: 98
even more simple and beautiful :p

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    135.5 KB · Pregleda: 111
even even more simple & beautiful

@illidan: ovaj ti je najbolji do sada ;)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno