Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mog desktop-a, tj 2 verzije istog. Sa desne strane i gore imam 2 autohide toolbar-a, i tu, quick lunch-u i toolbaru pored sata su mi svi potrebni programi, linkovi....
BTW ova prva tema, tj pozadina, se koliko sam skontao koristi na TV Avala-i za reklame, samo su dodali wave ripple i izgleda kao voda :)

EDIT: Jel zna neko gde bi mogao da nađem wide (bar 1680x1050) pozadine.

Prilozi

• desk.JPG
    desk.JPG
    79.9 KB · Pregleda: 93
  • desk1.JPG
    desk1.JPG
    69.8 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Hvala, našao sam neke zanimljive sličice za wallpaper. Nefo video sam na devianart-u da ima thema za WinStyler (koji inače koristim dugi niz godina) ali mi nikako ne polazi za rukom da skinem temu. Kad odem na Categories->Customization->Skins and Themes->Windows Utilities->WinStyler i odaberem "themu" koju hoću i kliknem na download on otvori samo nečiji desktop, pa mi sad nije jasno da li je moguće odande skinuti neku themu za WinStyler (koji ide uz TuneUp Utilities)?

Imas link sa leve strane (Download).

I kad kliknem na njega dobijam samo sliku nečijeg desktop-a.

A jesi li ulogovan na site-u?

Ne moras da budes ulogovan. To je verovatno samo neciji preview ili je mozda ostavljen link za download u comentaru, ili idi direktno na site autora.

Poslednja izmena:
ili u njegovoj gallery

Vise imam problema sa pretrpanim desktopom, pa se wall i ne vidi...
Nema ljutnje al W12 + triptonic... nije moj ukus. Mjenjac je ipak mjenjac! ;)
A jos mu onaj Kenwood kvari interijer. Nekako bas ne ide!

Poslednja izmena:
Khm..
V12..TipTronic

Na sajt sam ulogovan. Na tom linku gde imam sliku nemam nikakvih dodatnih linkova.

a koji je link?

Brushed Metal + neke ikone + object dock u dnu + fency pozadina :)

ja imam neki flyakiteosx3.5 prilicno dobro izgleda,odavno sam skinuo.Vucem ovaj vista skin vec 8.meseci pa rek'o da promenim,samo tesko je izbrisati ovaj vista transformation pack ali sam nekako uspeo,samo mi je ostao boot screen da promenim.Evo screenshot

mozda stoji samo kao final work, bez linkova za themu i wallpaper

Da ali iz cele te galerije ja nemogu nijedan da skinem za WinStylera. Sve mi otvara samo slike desktopa.

Ma lik se zeznuo, ovo je trebalo da stavi u Windows Screenshots.

Da ali onda su se svi zeznulu, pošto ja ništa odatle nemogu da skinem.

Prilozi

• desktop1.jpg
    desktop1.jpg
    148.9 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
Malo ste pretrpali te vase? Mislim mnogo detalja ima razlicitog kolorita...

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    83 KB · Pregleda: 154
@WebWolf
Dobar ti je natpis na start meniju :d
Evo da malo isprobam i ja tu Vistu, tj. Vista Transformation Pack 6 :p

Prilozi

• wall.JPG
    wall.JPG
    137.3 KB · Pregleda: 122
Koristio sam i ja nekad Vista Transformation Pack 6 ali kada sam pozeleo da je se otarasim islo je jako tesko, a posto sam po prirodi sklon FORMAT C: to je i usledilo :)

Ma samo instaliram FlyKite i ima da sljaka :d Tako sam i sad uradio, do juce je bio instaliran FlyKite i sam sam na njega dodao VTP i sljaka :banana:

evo nesto i od mene... mnooogooo mi se dopao ovaj FlyakiteOSX... ortaci imaju trip da stvarno imam mac-a :D :D :D

Mene ovo bas i ne podseca na Macintosh, ali 'ajde, ako vi tako kazete...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno