Šta je novo?

Windows mobile, reinstall

• Začetnik teme Začetnik teme Miki D
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Miki D

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2008
Poena
320
Da li ima neko iskustva sa reinstaliranjem windows mobile os-a?

Konkretno me zanima postupak za HP ipaq 500 voice messenger, mozda je postupak manje vise isti za sve telefone, ne znam... Bilo kakva pomoc bi mi dobro dosla

Po servisima traze i po 50 evrica, ali pre toga hocu ja sam da pokusam, pa sta bude

Inace telefon je delimicno u funkciji, radi za pozive ali ne moze da se pristupi nikakvim podesavanjima.... Svega toga ne bi bilo da moja sestra nije izbrisala nesto sto ne treba 🙂)

Nemam iskustva sa smart phone-ovima, ali na mom Pocket PC-u se procedura zapravo svodi na hardverski reset uređaja koji onda učita iz ROM-a OS sa fabričkim podešavanjima.

Probao da vratim sve na fabricka podesavanja... Ali nece, naravno nadjem u opcijama i kad kliknem nece da prihvati, kaze da fali neki fajl. Isto tako za bilo sta drugo....

probaj HW reset, to bi na tvom telefonu koliko sam iskopao na netu trebalo da bude:

turn off the phone, press & hold red button and middle of the joystick button after 3 secon release the red button keep hold the middle button and will show the hardreset confirm pres .YES.. done..

Upravo sam i ja nasao to na net-u, posto nije moj telefon ne mogu odmah da isprobam jer nije kod mene

turn off the phone, press & hold red button and middle of the joystick button after 3 secon release the red button keep hold the middle button and will show the hardreset confirm pres .YES.. done..
Ovo je resenje, resio sam problem najjednostavnije moguce.

Nazad
Vrh Dno