[emoji12] ne bez zezanja šljaka ko sat,odnosno kalendar [emoji14]A na Redstone te je zezala pločica ko o mene sad? Mamiš nas na Redstone 2...![]()
Da napomenem na poslednjem build-u. Kalendar pločica se redovno i regularno same apdejtuju.
Sent from mTalk using Lumia 640 build 14915
Instalirao sam sinoć, proteklo bez problema. Od noviteta samo wi-fi ima drugačija podešavanja, mada su zadržali i legacy wifi. Sve radi, ja ovlaš uvek prođem ceo settings da vidim da negde ne zakuje i ok je. Čekamo ponoć da vidimo hoće li da osveži datum.
Probao sam i reminders i radi.
Hvala na odgovoru,možda onda i ja stavim. Volim da sam u toku.[emoji12] Videću,razmisliću do sutra.Ne, ja sam na 730 i imam dve kartice, obe rade. Kalendar i dalje ne menja datum, idemo dalje...
Skidam ga ja imam obe Telenor jedna prepade druga postpaid. Valjda neće da me zeza [emoji2] 95% koliko sam citao sam su menjali podesavanja za wi-fi sto se vizuelno vidi a ispod haube se jos ne zna toliko sta ima od bagova.I meni prepoznaje obe sim kartice,nikad mi se nije desilo suprotno na insajderu.Jedna je telenor a druga mts.
Jesi li na fast insajderu?
Sent from mTalk
Ažuriraj aplikacije ako već nisi,sad recimo možemo preko skajpa da šaljemo sms,to je jedan od noviteta.
Sent from mTalk
Kad to saznaju naši provajderi, ukinuće nam i ovo malo podrške za win mobile.
Ne grešiš, ipak sam ja lupio. Evo sad sam isprobao sam sebi da šaljem s jedne na drugu karticu i salje sms. U skajpu se pojavi ceo imenik i kompletne konverzacije preko sms-a, sve preuzme, ali primećujem da u prethodnim konverzacijama nema nekih imena kontakata. Kod slanja može da se bira ili skype (kod mene neće, jer nemam kredita) ili sms. Radi i offline, jednostavno se ponaša kao aplikacija za sms. Isprobao i isključio.Koliko sam skontao, te poruke se ne salju sa Skype kredita, nego sa kredita na tvom telefonu. Ti posaljes poruku, ovaj posalje naredbu telefonu, i telefon bude zapravo taj koji salje poruke, ali ti lepo napises sta zelis kako ti je udobnije. Neka me neko ispravi ako gresim.![]()
Sad možemo i sms sa računara da šaljemo.[emoji2]
http://www.windowsnovosti.com/2016/09/skype-detaljira-novosti-oko-aplikacije.html
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari