Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
jel moguce da ga strpam u system tray ... i ja bio tamo na windowsowom sajtu ... al svi skinovi su ... dechiji il smeshni ... jel zna neko neku adresu sa nekim normalnim skinovima?
ja koristim the wonderful icon. ovaj program nije prevashodno pravljen za trpanje programa u sys tray (možda neko drugi ima link ka programu samo za ovu namenu)
ipak probaj WF, ima dosta korisnih f-ja pored ove.
heh zaniml;jivo programche ... a ja otkrio neshto ... ustvari win to sam predlozhi al ja to nikada nisam pogledao ... upalite wm player ... pa ga minimizujete pa kliknete na taskbar pa na toolbar i unda upalite windows medai player toolbar ... ovo je za xp za ostale ne znam .... bash je super reshenje ... samo shto ja nemam obichaj da chitam systemske poruke
na prvom bio na drugom nisam ... na ovom drugom nadjoh pregrsht zanimljivih stvarchica ... onaj prvi je malo odbojan poshto mi odmah u vidokrug upadoshe oni ruzhni skinovi pa pobegoh glavom bez obzira ...