Šta je novo?

Windows Media Player 9 na SP2?

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
Dakle do*urcio mi je vise Microsoft-ov modernizam i dosadio wmp11,uhvati me danas nostalgija i htedoh instalirati wmp9,ali hoces,skinem normalno s neta i krene instalacija.Cim je krenula izbaci prozorcic sa porukom da ova verzija wina ima noviji wmp i da ce se ova instalacija prekinuti,bez hoces/neces 😡 .Onda sam uninstalirao wmp11 i izbrisao sve sto sa njom ima veze i ocistio registry od nje,ali opet izbaci tu poruku na pocetku instalacije im mo's se je*bati,sta da radim a da ne menjam SP?

Mozes da se slikas izgleda ;-)Jedino da rucno prebacis neke fajlove. I meni WMP11 smeta, 10 odgovara mnogo vise (neobjasnjivo je zasto ali prosto jeste tako).
Jedino mi fali fullscreen scroll 😀

Koje fajlove?
Nemoj da se slikam nisam fotogenican.🙂

To je stvarno nezgoda... Svojevremeno se desilo da je greškom jedna beta verzija IE/OE imala viši broj verzije dll-ova od final verzije. Ni u ludilu nije hteo da mi instalira najsvežiju final verziju, uvek tvrdeći da je novija već instalirana. Satima sam brisao pešaka po kompu da bi uspelo. 🙁

Ajde ljudi nemojte me obeshrabrivati,znam i ja da je nemoguce,ali dajte neke predloge,sta bi se moglo uraditi.Moram instalirati nekako tu "devetku".Neka *******cija u registry bazi ili Win folderu sigurno postoji.

Skini devetku, raspakuj (u pitanju je obicna SFX CAB arhiva, WinZip ce je raspakovati).
Nadji gde su originalni fajlovi i prebaci preko njih.

Pokrenuo je chicha!Bas sam srecan.
Uspelo je to tvoje alfaunits,ali sam ja dodao slag na tortu,
"prevario" sam win,kao pokrenuo skin fajl "devetke" i on je
otvori i radi sve normalno. :banana:
Samo sam morao da napravim wmp9 folder u Program Files,tu
sam kopirao i jos par stringova u registry,done an' done!

Nije mi baš jasno šta si uradio, al' bitno je da radi... A u mom primeru, problem je bilo baš to gde su i koji su "originalni fajlovi" (ono što reče alfaunits). Ajd vi sad znajte koji sve ocx, dll i šta sve pripada IE-u i OE-u. Morao sam da čitam informacije iz INF fajla i da jurim jedan po jedan. U stvari, ja nikad nisam ni instalirao tu novu verziju pomoću setupa, nego sam sve uradio pešaka. Bio sam skeptičan hoće li raditi tako instaliran OE, ali sve je bilo savršeno, i live update i ostalo.

Poslednja izmena:
@wiz011: I sve to zbog IE-a!? 🙁

Poslednja izmena:
@wiz011: I sve to zbog IE-a!? 🙁
Pa, pazi... I nije to bilo tako skoro, ne sećam se više ni je li FF bio u igri (valjda se tek pojavio). Osim toga, IE je bio praktično integralni deo OS-a (ne sećam se više da li se opisano desilo na 2k ili 98se), nisam baš bio srećan zbog toga što mi je u OS integrisana neka beta verzija koju ne mogu da zamenim novijom.

Nazad
Vrh Dno