Šta je novo?

Windows Media Clasic - restartuje racunar

trikosm

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2006
Poena
319
Imam problem sa Windows Media Clasic-om, kad god ga pokrenem restartuje se racunar.:crash: Da li neko zna u cemu je problem?:wall:

Moguce da je neki virus, jesi li proverio da se nije neki uvukao?

Media player classic? Da li ti restartuje sistem prilikom pokretanja samog programa ili prilikom pustanja nekog fajla? Ako je ovo drugo, moze biti problem sa nekim kodekom na sistemu, probaj da ih deinstaliras sve i instaliraj samo ffdshow, neku od novijih verzija.

Nije virus, zato sto sam reinstalirao komp, a i prilikom toga mi se restartovao (namucio sam se ko crnac):mad: . Pa kad sam to nekako zavrsio, instalirao sam K-Lite Mega Codec Pack 1.6.0.0, ali kad sam hteo de pustim neki klip sa njim (Open with...) --->RESTART!!:crash:
Ja probam ponovo da vidim da se to nije slucajno desilo i ono opet. Ne znam sta da mu radim.:crash:

P.S. Konfa je sledeca:
-Celeron D oko 2GHz
-WD 120GB
-512MB (nemam pojma koja je)
-ASUS 9200 se 128MB
-i ploca ASRock (takodje nemam pojma oznaku)

Koliko ti je jako napajanje? Moguce je da ti je slabo, pa se resetuje kad graficka krene da radi nesto zahtevnije. Odradi neki graficki benchmark ....

Da li ti se isto desava i kada pokrenes taj fajl u nekom drugom player-u?

Moguce da imas problem sa grafikom tj sa napajanjem probaj sa nekim drugim

Reinstaliraj k-lite i decekiraj opciju MPC. Ako ti je bas vazan instaliraj ga naknadno.
Imas sarene opcije prilikom instaliranja K-lite-a, citaj, nemoj samo da stiskas next.
pozdrav.

Imas sarene opcije prilikom instaliranja K-lite-a, citaj, nemoj samo da stiskas next.
a uz to mozes posebno da instaliras kodeke, a mpc skini posebno sa sourceforge-a [nije potrebna instalacija samo ga zalepi gde hoces]
mislim da je 6.4.9.0 poslednja verzija
i pre pustanja fajla lepo procesljaj sve opcije.

uh malo sam zakasnio za ovaj thread, tek sad vidim datum, ali mozda ce nekome koristiti, u svakom slucaju ne skodi:d

Poslednja izmena:
Vrh Dno