Šta je novo?

Windows Malicious Software Removal Tool-10. maj 2005.

dusans

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2004
Poena
319
Windows Malicious Software Removal Tool (KB890830)
This tool checks your computer for infection by specific, prevalent malicious software (including Blaster, Sasser, and Mydoom) and helps to remove the infection if it is found. Microsoft will release an updated version of this tool on the second Tuesday of each month.

File Name: Windows-KB890830-V1.4-ENU.exe
Download Size: 474 KB
Date Published: 5/10/2005
Version: 1.4
potraziti na stranici
http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=en&categoryid=7

ZoNi je napisao(la):
ili, za one koji koriste AutoUpdate (a trebalo bi koristiti tu opciju!), samo ce se skinuti i instalirati ;)
Malicious Software Removal Tool se ne instalira, pokrene se jednom i onda obriše sam sebe.

SSpin je napisao(la):
Ja ga skidoh juce,i on se sam instalirao, jel on nesto sluzi ovako sam za sebe ili ga korisnik mora pokrenuti da bi imalo efekta?
nista... sedi, popij sok, a on za to vreme pregleda komp i ako nema nista sam "ode u vecna lovista"... ako ima, pobije gamad, pa se onda i sam ubije...

:banana:

A neko da mi objasni u cemu je fora? Obrise ako ima nesto, sam sebe izbrise, ok, a sta ako se posle 2 dana nesto ponovo pojavi? Nece se valjda skidati svaki dan?

Rage against The mAchine je napisao(la):
Nece se valjda skidati svaki dan?
Pojavljuje se kao novi Windows Update na MS sajtu jednom mesečno, valjda svakog drugog utorka u mesecu.

Vrh Dno