Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jako koristan savet si mu dao. Ako covek hoce da proba njegova stvar a tebi ako se to ne svidja ne komentarisi. Ja nisam probao betu Longhorna ali ako nema setup fajla probaj da podignes sistem sa tog CD-a mozda je butabilan pa se instalacija sama pokrece (kao kod XPa)
Ni ja nisam probao ni jedan Longhorn a hteo bi inace mozda je fora kao i sa Whistlerom moras da imas instaliran neki sistem tj OS (npr Xp) pa je to samo upgrade. Dakle probaj samo da ubacis CD i da ga pokrenes iz vec postojeceg OS-a
Postoji mali patch za Longhorna koji ga cini butabilnim. Imao sam taj patch, al sam ga slucajno izbrisao i vise ne mogu nigde da ga nadjem, tako da mi je ostao ISO fajl sa kojim ne mogu nista. U svakom slucaju, znaj da moze, samo trazi malo po net-u, pa mozda i nadjes
Imam ja LH ali nije mi trnutno disk tu (mislim da je 4015), boot-abilni disk, ako bas hoces javi mi se na PM. Inace, to su jos alfa vezije, trenutno je aktuelna 6.0.4051 vec duze vreme.