Šta je novo?

Windows Longhorn 4.014 beta

cobra

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2002
Poena
604
Dobio sam nedavno ovu verziju O.S ali ne postoji instalacioni fajl
Ako neko ima iskustva kako isprobati ovo da li uopste radi.
Hvala :!:

Jako koristan savet si mu dao. Ako covek hoce da proba njegova stvar a tebi ako se to ne svidja ne komentarisi. Ja nisam probao betu Longhorna ali ako nema setup fajla probaj da podignes sistem sa tog CD-a mozda je butabilan pa se instalacija sama pokrece (kao kod XPa)

Longhorn

Nije botabilan probao sam
Sta sad :!:

Ni ja nisam probao ni jedan Longhorn a hteo bi :) inace mozda je fora kao i sa Whistlerom moras da imas instaliran neki sistem tj OS (npr Xp) pa je to samo upgrade. Dakle probaj samo da ubacis CD i da ga pokrenes iz vec postojeceg OS-a

Poz. Bane ,)

Postoji mali patch za Longhorna koji ga cini butabilnim. Imao sam taj patch, al sam ga slucajno izbrisao i vise ne mogu nigde da ga nadjem, tako da mi je ostao ISO fajl sa kojim ne mogu nista. U svakom slucaju, znaj da moze, samo trazi malo po net-u, pa mozda i nadjes :D

Imam ja LH ali nije mi trnutno disk tu (mislim da je 4015), boot-abilni disk, ako bas hoces javi mi se na PM. Inace, to su jos alfa vezije, trenutno je aktuelna 6.0.4051 vec duze vreme.

EEEEEEEEEEE, Kruševac je ipak centar sveta...

cheers

Posle instalacije valja odmah isključiti messenger servis zbog blastera, jer nema patch za Longhorn :)

Dakle napravi butabilan CD. A cisto da kazem da imas mali guide na:

http://69.50.228.116/Chris123NT/PDC_4051/LHGuide.html

Vrh Dno