Voodoo_NBGD je napisao(la):Ne znam sto se toliko radujete Longhornu, sem shminke nece doneti nista revolucionarno...
pa posto su najavli 7 verzija longhorna neka ce definitivno biti revolucionarnaVoodoo_NBGD je napisao(la):Ne znam sto se toliko radujete Longhornu, sem shminke nece doneti nista revolucionarno...
Win64 ce, sa druge strane, biti prava stvar...
Voodoo_NBGD je napisao(la):sem shminke nece doneti nista revolucionarno...
Filo je napisao(la):pa posto su najavli 7 verzija longhorna neka ce definitivno biti revolucionarna
A kakav je M$ ima bas da se nacekamo moguce cak i do kraja 2006. :d :dM3 je napisao(la):I ja sma cuo ali sredinom 2006...tako da ima da se nacekamo....
Pozdrav...
LOLfaxcool je napisao(la):Longhorn Professional Edition
Analogous to Windows XP Tablet PC Edition.
faxcool je napisao(la):Pa vec smo dodali. Prvo je bio najavljen za ovu godinu pa je pomeren za 2006 🙂
Rade na njemu jos od 2002 pa sam skoro ubedjen da cemo konacno dobiti normalan Windows za godinu dana ...
A ono je kao bilo smešno?kole89 je napisao(la):
Kako da ne...! Mnogo sam se uplašio :d ! Iz godine u godinu slušam gluposti o zahtevnosti operativnih sistema i programa! Ništa od toga nije istina!!Nedjo je napisao(la):...a za smooth rad u Longhornu sa sve nabudzenim setingsima bice potreban DualCore CPu!
SurvivoR je napisao(la):@foxcool: drzis instaliran Longhorn 4074? Koliko sam chuo na forumu kod nekih ljudi pravi velika ****** (ne znam da li ovaj build, ako ne svi)
A za prozore, stvarno mocno.
faxcool je napisao(la):...i malo jaca graficka ako hocemo maximalne efekte. Ja u Longhornu 4074 mogu da postavim prozore u 3d, mogu da izgledaju i transparentno (kao staklo) ali sa FX 5200 prozirnost ne moze da se poveca.
Btw, nadam se da ce sa srede problem sa memorijom 🙂
Ronnie Coleman je napisao(la):Usput... Pre neki dan sam tražio na Microsoft-ovom sajtu hardversku zahtevnost za Windows 2000 Professional i nisam uspeo da nađem!
A Vi svi znate kolika je hardverska zahtevnost za Windows Longhorn! :d
Našao sam pre 15 minuta taj link! 😀 Moram da priznam: www.microsoft.com je jedan od lošijih sajtova na kojima sam ikada bio baš zbog loše funkcionalnosti!delimir je napisao(la):
faxcool je napisao(la):Nisu velika ****** ako imas dosta RAM-a na raspolaganju. Rekao sam vec, ako hoces da mu iscrpis maximalnu moc trebace ti bar 1GB minimum. To je jedna zackoljica.
Druga je da ne ne moze da se napravi New Folder 😀 Ali sam nasao posle uputsvo na netu kako moze da se fiksuje to. Neko cackanje u reg. bazi, nije mnogo tesko.
Sve ostalo je OK sem toga da Longhorn i dalje nema podrsku od strane M$-a 🙂 Probao sam da skonknem na Windows Update sajt i da skeniram Windows ali kaze kao da mi ne prepozanje OS i da Windows Update vazi samo za korisnike Windowsa 🙂
Sve u svemo, Longhorn moze da ti sluzi kao i XP i sa 256 RAMa (to je stvarno minimalno, za manje stvarno nisam ziv! ) ako mu se iskljuce svi efekti ukljucujuci i nov Side Bar. Znaci nista od ovoga : Side Bar, Avalon, nove teme. Ako vizuelno izgleda kao XP sve radi OK (ali onda to nije ta uzivancija 😀 😀 )
Ronnie Coleman je napisao(la):Našao sam pre 15 minuta taj link! 😀 Moram da priznam: www.microsoft.com je jedan od lošijih sajtova na kojima sam ikada bio baš zbog loše funkcionalnosti!
@Silverglider: I cannot believe in that. Playing Solitaire... :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari