Šta je novo?

Windows Live Messenger

Arko986

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
319
Pozz,

Imam jedan problem koji nikako da resim.... U pitanju je logovanje na pomenutom messengeru. Kada zelim da se logujem izbaci mi gresku 81000306. Sve sam pokusao, i sve sto on preporuci kao resenje i sve cega sam se ja mogao setiti. Pokusao sam i da ugasim Firewall, proverio sam na msn sajtu da li je konekcija ok, i izbacio mi je da problema sa samom konekcijom nema. Tako se dolazi do zakljucka da problem mora biti samu u samom programu. Reinstalirao sam ga vise puta i nece... dok obican messenger radi bez problema, ali meni treba live. Jedino sto nisam probao jeste podesavanja u vezi sa proxy serverom. Koristim Telekom ADSL MT882, ali neznam nikakva podesavanja za njega. Ako imate neki predlog... javi te....

uđi u podešavanja tvog adsl modema http://192.168.1.2/ i šifra i korisnično ime su "admin", i pronađi u Basic podešavanja WAN pa vrednost TMU postavi na 1480 umesto 1432, ja sam imao isti problem i sad je rukom odnešen zauvek.

Ti si na USB povezan, jel da?

Imam isti problem ... Ali nemam taj TMU ... Isto imam Huawei modem.

Sad nije ni bitno, evo proshljako sam od sebe ...

EDIT: Ne, ipak problem nije reshen .... Vratio se XD A nemam ni MTU ...

Poslednja izmena:
Sad nije ni bitno, evo proshljako sam od sebe ...

EDIT: Ne, ipak problem nije reshen .... Vratio se XD A nemam ni MTU ...

Kad udjes na WAN settings sa desne strane se nalazi ikonica u obliku olovke, i kad kliknes na tu ikonicu otvorice ti se dodatne opcije i naci ces taj MTU.

Dal zna neko kako da resim ovaj problem sa routerom TP LINK 8840 non stop pucanje veze na msn svakih 20-tak sekundi :(

problem MSN

ja imam slican problem sa novijim verzijama mesengera,obican radi bez problema a WLM i ostali nece sve sam probao ima li za wareles podesavanje nekih vrednosti pa da i meni proradi sve sam probao molion stvari:wall:

Vrh Dno