Advertisementkako je ime tom prozoru u patch-u?
sad sam instalirao,i dosta korisnih opcija,hvala puno😉ako imas intaliram messanger plus (dodatak) onda je moguce
nije to tomoze i bez tog msn plus-a
tools-options-messages-message history.
na to sam mislio... vratiti prethodne poslate poruke,znam da u trillianu pritiskom na gornju strelicu imas mogucjost da browsujes prethodno poslate poruke....
hvala unapred
hint: vidi sliku. kod tebe se izgleda ne vidi zbog boje, probaj naslepo.
pa jedino ti ostaje prosto da ti neko posalje svoj folder Windows Live Messenger-a pa da overwrite-ujes svoje ,mozda stvarno proradi tako😀Pa da, bas u tome je problem, toga NEMA.Izgleda da se izbagovalo onda kada sam njakao nesto po kompjuteru i sad nemam BLAGE kako da to vrnem nazad :crash: .
pa jedino ti ostaje prosto da ti neko posalje svoj folder Windows Live Messenger-a pa da overwrite-ujes svoje ,mozda stvarno proradi tako😀
onda ti ostaje jedino da instaliras neki od programa za ciscjenje registry-a i junk fileova,moj savet ti je System mechanic i uradi ciscjenje reg baze i "remove junk files" i garantovano cje ti raditi,ako ti bude trebala "pukotina" za njega javi mi na PM😀😀
Super je program, THX!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari