Šta je novo?

Windows Live Messenger

sysninja

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
750
Jel' moguće nekako da se pomeri ovo što je na kraju WLM Contact List prozora?

Prilozi

• advert.webp
    advert.webp
    3.4 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Kad smo vec kod Windows Live Messengera, pre nekog vremena sam nesto njakao na kompu i, da prostite, sje*ao.Sta sam tacno uradio, ni ne secam se najbolje, ali od tada mi se na WLM prozoru standardno pojavio okvir koji se pokazuje i na drugim prozorima u XP iako on tu po defaultu ne treba da bude.Ona sitna ikonica koja daje opciju da se to ukljuci/iskljuci je nestala.Pokusao sam da reinstaliram i nisam uspeo.Cak sam pokusao da obrisem SVE iz kompjutera i registry baze sto je povezano sa WLM-om i na kraju nisam uspeo sve da obrisem, a taj prozor je i dalje ostao.Ima li neko ideju kako ovo mogu da sredim, iritira me pomalo.

Prilozi

• wlm.webp
    wlm.webp
    20.8 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
hint: vidi sliku. kod tebe se izgleda ne vidi zbog boje, probaj naslepo.

Prilozi

• pr.webp
    pr.webp
    3.7 KB · Pregleda: 101
Da ne bi otvarao pocebnu temu ,imam jedno pitanje vezano za WLM a to je da li je mogucje vratiti prethodne poslate poruke,znam da trillianu pritiskom na gornju strelicu imas mogucjost da browsujes prethodno poslate poruke ,da li je to mogucje i kako sa WLM??
hvala unapred

ako imas intaliram messanger plus (dodatak) onda je moguce

kako nije? isto ti cuva logove, a kad otvoris messenger poslednji chat ti je otvoren automatski.

(mada jeste mnogo lepse u messenger plus)

Poslednja izmena:
... vratiti prethodne poslate poruke,znam da u trillianu pritiskom na gornju strelicu imas mogucjost da browsujes prethodno poslate poruke....
hvala unapred
na to sam mislio

Poslednja izmena:
sad znam na sta si mislio- (kao sto si mogao prethodne komande da pozoves u dosu 5) :d

aj, kad sam vec postovao- pogledajte emotion sounds (ikonica je u obliku zvucnika), daje zanimljive opcije.

Poslednja izmena:
hint: vidi sliku. kod tebe se izgleda ne vidi zbog boje, probaj naslepo.

Pa da, bas u tome je problem, toga NEMA.Izgleda da se izbagovalo onda kada sam njakao nesto po kompjuteru i sad nemam BLAGE kako da to vrnem nazad :crash: .

Pa da, bas u tome je problem, toga NEMA.Izgleda da se izbagovalo onda kada sam njakao nesto po kompjuteru i sad nemam BLAGE kako da to vrnem nazad :crash: .
pa jedino ti ostaje prosto da ti neko posalje svoj folder Windows Live Messenger-a pa da overwrite-ujes svoje ,mozda stvarno proradi tako😀

koristan je i messpach ima mnogo korisnih opcija podesavanja izbacivanje nepotrebnog

pa jedino ti ostaje prosto da ti neko posalje svoj folder Windows Live Messenger-a pa da overwrite-ujes svoje ,mozda stvarno proradi tako😀

:-devil-:

Mada, sumnjam jer, ja sam deinstalirao WLM i izbrisao njegov folder, ali svejedno nisam uspeo.Fajlovi od WLM su svuda po kompjuteru, znaci, cak sam rucno brisao sve podatke iz registry baze i NI ONDA NISAM izbrisao sve sto ima.Jednostavno, izgleda da nema leka za ovo... sem reinstalacije OS-a, ali to mi ne pada na pamet da radim samo zbog WLM :crash: 😀

onda ti ostaje jedino da instaliras neki od programa za ciscjenje registry-a i junk fileova,moj savet ti je System mechanic i uradi ciscjenje reg baze i "remove junk files" i garantovano cje ti raditi,ako ti bude trebala "pukotina" za njega javi mi na PM😀😀

onda ti ostaje jedino da instaliras neki od programa za ciscjenje registry-a i junk fileova,moj savet ti je System mechanic i uradi ciscjenje reg baze i "remove junk files" i garantovano cje ti raditi,ako ti bude trebala "pukotina" za njega javi mi na PM😀😀

Radjeno i to 🙁 🙁 🙁
I to ne samo sa System Mechanic nego i sa Registry Mechanicom i jos gomilom nekih programa za ciscenje takvih stvari 🙁

Rezultat: isto ne pomaze 🙁

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno