Šta je novo?

Windows Live messenger - problem

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Od pre par dana je WLM poceo da mi brljavi... kada ga ucitam on mi prijavi da mi je potreban noviji Adobe flash player. Ja kazem OK i on me kao baci na stranicu za DL, ja skinem, instaliram, ponovo ucitam i on i dalje to prijavljuje... posledica je da mi ne prikazuje ni za koga da je online odnosno ne radi.

Pokusao i da ga reinstaliram ali nista, on odnekud pokupi sva moja podesavanja i sve bude kao da ga nisam ni reinstalirao.

Koristim Vistu64 i do sada mi je radio normalno.

Poslednja izmena:
Meni se problem nije dešavao u WLM-u ali možda pomogne. Naime podešavanja sigurnosti su blokirala uspešno instaliranje Adobe flash player-a. Kada sam ih podesio sve je prošlo ok.

Ajd da priupitam i ja nesto u vezi WLM.
Jel' probao neko u skorije vreme da napravi novi nalog? Ja evo pokusavam vec nedelju dana da sestri napravim i nikako nece. Uvek izbaci da je neka greska na serveru. Probao sam i iz FF i IE.
Jel se desava to jos nekom ili je nesto do mog kompa?

jok, nece da radi stvarno

Probajte da registrujete nalog na US, UK ili tako nesto, cini mi se da pravi problem kada se izabere Serbia 😀

Da to se i meni događalo ali sam isčeprkao stranicu za aktivaciju naloga (ne znam ni sam kako) ali postoji, i tu može da se odradi posao. Znači prvo se kreira nalog a zatim aktivira sa te stranice.:banana:

Jel' probao neko u skorije vreme da napravi novi nalog? Ja evo pokusavam vec nedelju dana da sestri napravim i nikako nece. Uvek izbaci da je neka greska na serveru. Jel se desava to jos nekom ili je nesto do mog kompa?

Ja sam morao za školu to da pravim, i pokušavao sam 3-4 nedelje da napravim, ali stalno mi je izbacivao razne greške: 1, 100. I u školi i kod kuće sam probavao.
Nekako sam uspeo kod druga da napravim, ne znam šta se tada desilo pa je uspelo.

Nazad
Vrh Dno