Šta je novo?

windows is shutting down

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
i win xp i win 7 mi ne daju da udjem u njih, cim se pokrenu odmah idu na regularan shut down (windows is shutting down)??? aj da je samo jedan OS, nego oba odjednom? sinoc sam ugasio XP, potpuno normalno.
onda sam usao u xp sa most recent conf that worked, kao da nista nije bilo, makar za sada...tek sam usao...
jel to virus ili sta?
u win 7 nisam jos pokusavao na tu foru, jer ga i ne koristim gotovo nikad, ali sam zbunjen.
nezgodan je termin za guglanje, pa aj prvo na bench.

p.s nije onaj virus sto je bio aktuelan pre nekog vremena ili je neka njegova modifikacija, ali i u win 7 nisam usao ne pamtim. ovde ni ne udjes u sistem, samo se digne i ne ocita ni desktop, odmah se ugasi.

Poslednja izmena:
Da ti nije slucajno zaglavljen taster za ukljucivanje racunara?

nije to...

e ako mi je ista jasno...probao sam 50 puta da udjem u oba sistema i uvek se gasio sam od sebe. onda sam isao samo u XP na most recent setting that worked i usao u njega, i sada mi radi win7.
dugme nije bilo zaglavljeno sigurno jer sam prvo to pogledao i cackao...ne znam...nije ni bitno... mozda je onaj program u treju za daljinac od leadtek karte nesto pobrljavio, posto kada saljem poruku sa mobilnog neki put mi smanjuje ton na TVu, a i mis mi se cudno ponasa.

Nazad
Vrh Dno