Šta je novo?

Windows installer problemi!

dekili68

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2006
Poena
301
Imam problem prilikom instalacije npr.Microsoft office XP,:crash: naime sta se desava:cim krenem sa instalacijom izbaci mi sledecu info:"The Windows
Installer Service could not be accessed.This can occur if you are running Windows in safe mode,or if the windows Installer is not correctly installed.Contact your support personnel for assistance".

Kada pokusam da instaliram INSTMSIW koli je sastavni deo ovog paketa,dobijem sledecu info:"Could not write value to key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\msi.Verify that you have sufficient access to that key,or contact your support personnel".
Imam instaliran Zone Alarm Pro 6.1.744...mozda je tu problem a mozda i u registry bazi.....HELP!!!!!!!!!!http://www.bench-market.com/forum/images/smilies/crash.gif

Imaš li pune administratorske privilegije na mašini? Proveri u Group Policy Editoru da li ti je disejblovan Windows Instaler. U "Run" polju ukucaj gpedit.msc, pa onda pod "windows components" potraži da li je uključen neki policy za Windows Instaler.

ili ti je jednostavno doslo vreme za reinstalaciju windowsa!!!

Nazad
Vrh Dno