Šta je novo?

WINDOWS folder mi je hidden

tootooban

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2004
Poena
630
Primetim ja da u C:\WINDOWS\Temp folderu imam 8.11GB necega. Htedoh da pogledam ali mi nema windows foldera u C:\ :zgran: Restarujem XP, opet nista. Ukljucena mi je opcija Show hidden f&f ali njega nema. Ne vidi se sve dok ne iskljucim Hide protected OS files. Ne mogu da mu ancekiram atribut "hidden":S: Ta opcija mi nije dostupna.
Kako da mu vratim vidljivost?? Neki kljuc u registri? Neki alat?

P.S. KIS2009 (naso jedno 'ovance), SpybotS&D, SuperantiSpyware, Malwarebytes' Anti-Malware kazu da je cist i sad skeniram sa dr.Web-om...

Probaj da se ulogujes kao administrator pa da onda odchekiras hidden opciju..

Zaboravih to da napisem, nisam uspeo ni iz "safe mode" kao admin:mad:

A obican admin ne safe mode admin?

Da li imaš security tab kada odeš na properties?
Ako imaš proveri prava pristupa za korisnike. Možeš tu u advanced da probaš da prepeglaš inheritance i ownership ako je nešto zabrljano.

attrib /? u cmd ukucaj vidi vrednosti koje ti odgovaraju i probaj tako..
Komanda koja ti treba bi isla nekako ovako
attrib -s -h c:\windows i to bi trebalo da upali..
Poz

Poslednja izmena:
attrib /? u cmd ukucaj vidi vrednosti koje ti odgovaraju i probaj tako..
Komanda koja ti treba bi isla nekako ovako
attrib -s -h c:\windows i to bi trebalo da upali..
Poz
TOOOO, care, brate prijatelju :banana:
To je to. To sam sinoc nasao negde na gugletu al' nisam imao vremena da citam i posle nisam nasao. *** ne znam dos :mad:

;)
Poz

Zaboravih, a sta da radim sa ovim Temp folderom od 8GB? Da brisem?
Jos jednom, hvala na pomoci i ostalima na trudu!

Zavisi shta je unutra..mada posto je temp verovatno nishta previse bitno vec nesto sto su raznorazne instalacije koristile a posto je bio read only mogao je samo da ubaci ali ne i da izbaci..ne znam..pretpostavljam
Tako da verujem da mozes da obrises sta god je unutra ali(da se ja malo ogradim:p) na svoju odgovornost..

Pa to sam vec i nameravao da uradim posto CC nije brisao nisata u njemu, prvo cu da ga reimenujem pa restart pa posle ako ne treba brisem. Mada koji ce mu :-devil-:(djavo) 8gb na win od 10 dana. Nego to je sigurno od nekih md5 imidza i arhiva. Unutra ima 15 fajla od toga 4 od po 1.2gb :zgran:
To cu ja :smash: pa makar vracao image :p

Vrh Dno