Šta je novo?

Windows File Protection !

• Začetnik teme Začetnik teme WoL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

WoL

Čuven
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
619
Dobro bre ljudi, sad vise nije sala...Znaci nemam resenja, formatirao sam c particiju uz pomoc xp-a jedno 6 puta...i sve je ok jedno 10 min i odmah zatim WINDOWS FILE PROTECTION...Jel zna neko neko konkretno resenje, ne shvatam sta se desava... i zasto?

cini mi se da moze da se iskljuci preko grupnih polisa. potrazicu posle podne pa cu da javim kako da iskljucis

Miroslav je napisao(la):
cini mi se da moze da se iskljuci preko grupnih polisa. potrazicu posle podne pa cu da javim kako da iskljucis

Ajde preklinjem te, ne mogu vise, ne mogu da radim, a sve sam pokusao...

A da li si pomislio da je kvar mozda hardverske prirode? Radi dok je hladan, cim se neka komponenta zagreje dolazi do blokade koja se u ovom slucaju ispoljava sa windows file protection. Meni je tako win98 izbacivao razne illegal operation-e, a ja sam ga instalirao minimum 20 puta dok napamet nisam naucio serijski broj. Windows je i dalje pucao dok nisam shvatio da je hard riknuo, a sledeci put mi se desila ista stvar sa plocom i tu je pomogao underclock - verovatno sam pionir underclocka na ovim prostorima 🙂

Kad smo vec kod toga, da nisi slucajno overklokovao kompjuter???

Nisam overklokovao a hardver je skroz nov. Ne znam sta bi moglo da bude....Cekam Miroslava da mi pomogne....

Sir Paul je napisao(la):
Nisam overklokovao a hardver je skroz nov. Ne znam sta bi moglo da bude....Cekam Miroslava da mi pomogne....
izvini, nije me bilo ovih dana.

win key+r
gpedit.msc
ok

browsuj: computer configuration / Administrative templates / System / Windows File Protecion

u desnoj strani konzole (taj prozor sto vidis se inace zove Microsoft Managment COnsole) dva puta klikni na "Set Windows File Protection scanning", selektuj "Disabled", pa klikni ok, zatvori konzolu i resetuj racunar.

javi jel uspelo

Miroslav je napisao(la):
izvini, nije me bilo ovih dana.

win key+r
gpedit.msc
ok

browsuj: computer configuration / Administrative templates / System / Windows File Protecion

u desnoj strani konzole (taj prozor sto vidis se inace zove Microsoft Managment COnsole) dva puta klikni na "Set Windows File Protection scanning", selektuj "Disabled", pa klikni ok, zatvori konzolu i resetuj racunar.

javi jel uspelo

Probao sam to jos ranije, ali nije uspelo, razlog postoji u donjem levom uglu objasnjenja...to je samo za skeniranje fajlova...ali ne i za citav WFP.
Mislim, prodacu kompjuter, ovo je izludjujuce. Najgore je sto sa resenjima sa neta ne mogu nista jer u HEX editoru ne mogu da pronadjem odgovarajuce decimale. Aj vidi jel postoji jos nesto...molim te.

Nazad
Vrh Dno