Desavalo mi se nekoliko puta da mi puca windows explorer, i izbacuje da je prestao da radi, i restartuje ekran, i pocne opet da pokrece procese.
Googlao sam i nasao neko resenje preko CMD i neki scanfix da se odradi, kao sto sam i odradio i vise nije bilo problema.
I sve je ok dok nisam pokrenuo iz explorera word 2007. Kada gasim word pored strelice misa pocne da vrti onaj kruzic i tako 3-4 sec, ako u tih 3-4 sec krenem desni klik opet krene WINDOWS STOPPED WORKING - RESTARTING...
Kod ostalih progama nemam ovakvih problema.
Jel imao neko ovakvih problema, i da li ima resenja?
Imam licencirani i win7 64bit i NOD32 antivirus.
Office je crack....
Pomisljao sam da nije Office 32 bit-a pa zato zeza, ali sam posle na netu pogledao i video da radi i na 32 i 64bita.
Googlao sam i nasao neko resenje preko CMD i neki scanfix da se odradi, kao sto sam i odradio i vise nije bilo problema.
I sve je ok dok nisam pokrenuo iz explorera word 2007. Kada gasim word pored strelice misa pocne da vrti onaj kruzic i tako 3-4 sec, ako u tih 3-4 sec krenem desni klik opet krene WINDOWS STOPPED WORKING - RESTARTING...
Kod ostalih progama nemam ovakvih problema.
Jel imao neko ovakvih problema, i da li ima resenja?
Imam licencirani i win7 64bit i NOD32 antivirus.
Office je crack....
Pomisljao sam da nije Office 32 bit-a pa zato zeza, ali sam posle na netu pogledao i video da radi i na 32 i 64bita.