Šta je novo?

Windows Explorer problem

nsAce

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
330
Imam problem sa 64-bit Win7. U pocetku je dobro radio ali je posle poceo da javlja poruku "Windows Explorer has stopped working" i trazi restart WE posle cega se nista ne desava. Da napomenem da mi se to desavalo prilikom praznjenja kante za otpatke. To sam kao resio time sto sam iskljucio neku DEP zastitu za WE u Control Panel/System/Advanced System Settings/Advanced/Settings/Data Execution Prevention. Medjutim sada mi se desava da prestaju da mi rade aplikacije koje se pokrecu sa sistemom (drajver za muzicku, alati za graficku, daemon tool i slicno) opet sa istim obrazlozenjem. Sta je ovde moguce uraditi? Ne verujem da je resenje stavljanje svih aplikacija na "belu listu" te DEP zastite. Takodje DEP mi je onemogucio da stavim 64-bit WE na listu (javlja neku gresku) vec samo 32-bit ako se dobro secam.

Ovo isto se meni desava samo na visti :/ Ima li neko resenje za ovo,probabo sam resenja sa gugla i ne deluju ili ih ja ne znam pravilno uraditi

I meni se desava sa najnovijim Win7 32 i bas kao sto kazes posle praznjenja kante uglavnom...
Moracu dublje kopati da vidim u cemu je caka....

Ljudi nabavite novu instalaciju win 7 i instalirajte cist win... uradite update i to bi bilo to... :))

Vrh Dno