Šta je novo?

! Windows - Delayed Write Failed

-Nenad-

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2003
Poena
619
Hitno potrebna pomoc!
Situacija je sledeca, kad otvorim Outlook Express ili Internet Explorer
pojavi mi se ova greska:

! Windows - Delayed Write Failed
Windows was unable to save all the data for the file C:\$Mft.
The data has been lost. This error may be caused by a failure
of your computer hardware or network connection. Please try
to save this file elsewhere.

Samo da napomenem da se to pojavljuje u system tray-u.

Ufff...

Ovo se meni pojavljivalo 2 puta:
-prvi put, kad mi je posle par sati izgoreo hard. Da, da. Imao je neku čudnu grešku da mu je default bio na 60 stepeni! Sva sreća, garancija.
-drugi put, posle čega su mi se pojavili bad sectori na sadašnjem hardu. Radio je KillDisk, particionisanje i sve od nule. Ostalo je oko 60KB BS-a.

Zaključak je da je oba puta u pitanju bilo fizičko oštećenje hard diska. Ne plašim nikog, samo iznosim svoja gorka iskustva.

Napravi backup što pre i posmatraj ponašanje nekoliko dana. Ako se nastavi, probaj da formatiraš ceo hard.

pogledaj prvo ovo
http://support.microsoft.com/?kbid=330174

generalno, ja bih proverio i setovanja u biosu, eventualno i novije drajvire za plocu (ide kontroler).

Meni se to davno desilo. U pitanju je bio Maxtor 80gb. Pregledao sam ga HDD Regenerator-om koji je nasao nekoliko logickih bad sektora i popravio ih. Posle toga vise nisam imao problema.

a ja tu poruku dobio na NF7-s sa novim Nforce SW ide drajverima jer disk nije voleo nekoga na `slave` 🙂 to sam resio tako sto sam malo bolje ogranizovao ko je prvi a ko drugi

Instalirao sam XP od nule i sve je lepo radilo dok nisam
instalirao VIA Hyperion 4in1450v (skinuo sa 3DGuru sajta) i tada
pocinju greske.
Greske se pojavljuju samo kad:
1. Instaliram Adobe reader 6.0
2. U Outlook express-u
3. Internet explorer-u
4. Ni office ne mogu vise da instaliram

Pri primanju poruka u OE 6.0 pojavljuje se ista greska samo
umesto C:\$Mft izlazi
C:\Documents and Settings\Nenad\Application Data\Identities\{0880A5B2-7F47-4D6D-AC64-C3E92F98C8D8},
i tada puca OE (isto vazi i za IE).

Sumnjam na neki virus!!!

Odgovor za "DeanXP"-Hard je nov (oko 20 dana) maxtor 80GB 8MB cache

Verovatno je problem u verziji 4.50 VIA Hyperion drajvera.
Mnogi su imali problema sa njima zbog korupcije fajlova (i neki problemi sa Catalyst-ima) i VIA ih je skinula sa svog sajta.

Guru3D:

"Four days ago VIA released HyperIon 4-in-1 drivers version v4.50 (released 25 November 2003).

For an unknown reason these driver are pulled from VIA's site ! We still have the 4.50's online but of course also the previous 4.49 drivers. Normally VIA contacts is when there is a new release, I have to receive word from them why the 4.50's have been pulled.

* update - we pulled the driver also. At it seems many users have bigtime issues with them, not worth the download until VIA releases a new set."

Probaj da instaliras neku stariju verziju, pa vidi.

DeanXP je napisao(la):
Verovatno je problem u verziji 4.50 VIA Hyperion drajvera.
Mnogi su imali problema sa njima zbog korupcije fajlova (i neki problemi sa Catalyst-ima) i VIA ih je skinula sa svog sajta.

Guru3D:

"Four days ago VIA released HyperIon 4-in-1 drivers version v4.50 (released 25 November 2003).

For an unknown reason these driver are pulled from VIA's site ! We still have the 4.50's online but of course also the previous 4.49 drivers. Normally VIA contacts is when there is a new release, I have to receive word from them why the 4.50's have been pulled.

* update - we pulled the driver also. At it seems many users have bigtime issues with them, not worth the download until VIA releases a new set."

Probaj da instaliras neku stariju verziju, pa vidi.

Resio sam problem instaliranjem starije verzije i to 4.49.

Hvala svima na pomoci. :happy:

Sada sam 100% siguran
VIA4in1drivers4.51 Fixed the issue of the Delayed Write Failed...

http://www.station-drivers.com/

Nazad
Vrh Dno